Vi gjør julehandelen enklere!

Vi gjør julehandelen enklere og tilbyr gratis posehotell og rimelig hjemkjøring av varer i Oslo!  Eller du kan velge å sette fra deg alle posene, og få dem kjørt hjem til deg for en billig penge mens du benytter deg av byens tilbud. Husk at du finner mer av alt i Oslo Sentrum, og at Glasmagasinet er fylt til randen av julegaver til alle.

Velkommen til en enklere julehandel i Glasmagasinet!

Gratis posehotell!

I Oslo sentrum passer handelsnæringen på posene dine, mens du handler videre eller gjør noe annet hyggelig i et julepyntet sentrum. I forbindelse med julehandelen er det etablert fire posehotell – Glasmagasinet, Paleet, Oslo City og Aker Brygge.
Her kan du oppbevare posene helt gratis!  Du kan handle hvor du vil og levere varene dine ved vårt posehotell i «Vet ikke»-butikken i 1. etasje.

Få varene kjørt hjem!

Bor du i Oslo, tilbyr vi i samarbeid med Bring, også rimelig hjemkjøring av varene dine. Hjemkjøring betales med Vipps og bestilles ved posehotellet. Her fyller du en eller flere poser fra Bring og velger leveringsdag.

Bring vil kjøre poser mellom hjem mellom kl. 18.00 og kl. 21.00 mandag – fredag og mellom kl. 16.30 og kl. 21.00 på lørdager.

Posene må være levert innen kl. 18.00 på hverdager og kl. 16.30 på lørdager for å få varene levert hjem samme dag.

Priser per pose:
Levering innen Ring 3,  kr. 99,-
Levering utenfor Ring 3 (til og med postnummer 1299),  kr. 149,-

Priser for store eller tunge varer som ikke får plass i posen:
Levering innen Ring 3,  kr. 149,- per kolli.
Levering utenfor Ring 3 (til og med postnummer 1299),  kr. 199,- per kolli.

Pilotprosjekt
Dette er et pilotprosjekt og samarbeid Oslo Handelsstands Forening, Bring Ekspress og fire kjøpesentre i sentrum.Vi håper tilbudet om både posehotell og hjemkjøring vil bidra til en enda enklere og opplevelsesrik handleopplevelse i Oslo sentrum.

Velkommen til en hyggelig julehandel!