Verdens beste fridager

I år er det full pott for inneklemte dager! Les om hvordan du får mest mulig ut av disse særnorske bonus-fridagene, som må kunne sies å være verdens beste fridager.

Vi har åpent

Endelig får du tid til spontane shoppingturer og dype gjesp i sofaen. Kanskje best av alt; Glasmagasinet har åpent på inneklemte dager, og det du trenger til en avslappet langhelg, finner du her. Kanskje tiden er moden for å investere i en god og myk badekåpe? Eller kanskje du skal hoppe på «Fortnite-bølgen» og kjøpe deg en ny Playstation? Mai er også full av anledninger som f.eks. 17.mai, bryllup, konfirmasjon og bursdager, så om du trenger gavetips står vi i Glasmagasinet klare til å hjelpe deg.

Disse dagene kan du ta fri

Når en arbeidsdag havner mellom to fridager har du det du kan kalle inneklemt dag, og en gledelig nyhet er at 2018 tyter over av slike dager. 1.mai (Arbeidernes dag) er i år på en tirsdag, så tar du ferie mandag 30.april får du laaang helg. De neste to helgene kan også bli laaange. Fredag 11.mai er dagen etter Kristi Himmelfartsdag, og tar du fri fredag 18.mai får du fri helt til mandag!

11 år til neste gang

Glasmagasinet er her for de som elsker inneklemte dager. Det er bare å nyte fridagene, for det er 11 år til neste gang dagene faller på en like gunstig måte.

Bilde 1: Jens Kreuter, Unsplash

Bilde 2:  Liana Mikah, Unsplash

Bilde 3: David Mao,  Unsplash

Bilde 4: JESHOOTS.COM, Unsplash