Romantikk, gavelister og goodiebags!

Velkommen til Bryllupsmesse i Glasmagasinet!

Bryllupsmessen i Glasmagasinet er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag.  Få hjelp til å skrive gavelister i Illums Bolighus, tips til hår og make-up hos Kicks og Adam og Eva. Bestill brudebukett og blomster til bord og pynt hos Floriss, møt våre samarbeidspartnere og få ideer og inspirasjon til både antrekket, bordet og gavene enten du er gjest eller brudepar, fra alle butikkene i Glasmagasinet.

Her får du møte cateringleverandører som viser frem menyer og smaksprøver, samtidig som du vil bli vist de siste trendene innen dekor, mote, bordpynt og blomster til bryllupet. Seansen avsluttes med en spektakulær bryllupsvisning.

Bryllupsmessen arrangeres i samarbeid med Mitt Alt Wedding Fairs

 

29. februar er det duket for bryllupsmesse i Glasmagasinet.

Bryllupsmessen i Glasmagasinet er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag.
I hele huset vil du få tips og råd på hva du må huske på til den store dagen. Vi får besøk av leverandører som viser deg det siste innen brudekjoler og tilbehør, og Thune vil ha en egen stand med ringer. De har også representanter på plass som gir deg personlig veiledning.

Du får møte cateringleverandører som viser frem menyer og gir deg smaksprøver, samtidig som du vil bli vist de siste trendene innen dekor, mote, bordpynt og blomster til bryllupet. Musikk til bryllupet er også viktig og vi gir deg blant annet underholdning av vårt eget «huskor», Songlaget i BUL.

 

Kjøp billetter til vår brudevisning

Inngang til bryllupsmessen er helt gratis, men hvis du vil se brudevisningen koster det kun 175,- Billetten inkluderer i tillegg til visningen et glass forfriskninger, goodiebag og smaksprøver fra våre leverandører.  I tillegg er alle som deltar med i trekningen om flotte premier fra Glasmagasinets butikker.

Kjøp billetter her

Visning 1:  kl. 13 – 14

Visning 2: kl. 15 – 16


Visningen er i 3. etasje.

 

Bryllupsmessen vil inneholde:

  • Inspirasjon til bryllupsdagen / festen
  • Gavetips
  • Musikk til bryllupet
  • Smaksprøver
  • Goodiebags
  • Mange flotte Instagram øyeblikk
  • Messe-rabatter / booking-rabatter
  • Møt og hils på kreative leverandører + mye mer…

Gavene til den store dagen er viktig.

Vi kommer til å ha stort fokus på gavetips og gaveliste. Det er nyttig for både de som skal ønske seg gavene, og de som skal kjøpe dem.  I Illums Bolighus kan brudeparet sette opp ønskelisten digitalt, og dele den med gjestene på nett. Brudeparet får hjelp til scanning av deres gaveliste i fire etasjer med alt dere trenger til hjemmet- til kjøkken, stue, soverom og bad. Gavelisten opprettes også på www.illumsbolighus.no slik at gjestene i bryllupet kan få tilgang, og kjøpe gaver både på nett og i butikk. Blir du ikke ferdig med gavelisten denne dagen, kan du også fullføre gavelisten på nettsiden eller komme til butikken ved en senere anledning.  Øvrige butikker hjelper også til med å sette opp gavelister manuelt, og brudeparet kan også finne inspirasjon i Glasmagasinets egen anledningshjelp

Les mer om Illums Bolighus gavelistetjeneste her:  Sett opp din personlige gaveliste i Illums Bolighus i Glasmagasinet.

Du kan også få hjelp til egne gavelister hos Magnor Brandstore og Bellas Hus.

 

BRYLLUPSMESSE I ILLUMS BOLIGHUS

Det er mye å ta stilling til før et bryllup, men vi vil gjerne hjelpe deg med å gjøre planleggingen opp mot den store dagen lettere. Med en gaveliste fra Illums Bolighus kan du være trygg på at du beholder oversikten over ønskene dine, og gjestene dine kan med sikkerhet gi en gave som ikke er på gavebordet allerede.

Gjør oppgaven med å sette opp en ordentlig gaveliste til en positiv og inspirerende opplevelse ved hjelp av våre faglig dyktige varemerkerepresentanter og gavelistespesialister. For å sikre at du kommer godt i gang fra start, hjelper vi deg i gang.

Nyt stemningen i alle avdelingene som er bryllupspyntet, delta i konkurranser med flotte premier, smak på delikatessene, møt spennende personligheter som f. eks, konditor Pascal Dupuy fra Pascals Konditori, designer Rikke Jacobsen fra Kähler, stylist Kathrine Kristensen fra Oggi Interiør & Design, Stine og Andre Ankerstjerne – legene bak fra Dr. Ankerstjerne, personlig shopper Marianne Mac og mye mer.

Velkommen!

HER SER DU FULLT PROGRAM FOR ILLUMS BOLIGHUS BRYLLUPSMESSE