Romantikk, gavelister og goodiebags!

Velkommen til Bryllupsmesse i Glasmagasinet!

Bryllupsmessen i Glasmagasinet er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag.  Få hjelp til å skrive gavelister i Illums Bolighus, tips til hår og make-up hos Kicks og Adam og Eva. Bestill brudebukett og blomster til bord og pynt hos Floriss, møt våre samarbeidspartnere og få ideer og inspirasjon til både antrekket, bordet og gavene enten du er gjest eller brudepar, fra alle butikkene i Glasmagasinet.

Her får du møte cateringleverandører som viser frem menyer og smaksprøver, samtidig som du vil bli vist de siste trendene innen dekor, mote, bordpynt og blomster til bryllupet. Seansen avsluttes med en spektakulær bryllupsvisning.

Bryllupsmessen arrangeres i samarbeid med Mitt Alt Wedding Fairs

 

29. februar er det duket for bryllupsmesse i Glasmagasinet.

Bryllupsmessen i Glasmagasinet er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag.

Her får du møte cateringleverandører som viser frem menyer og smaksprøver, samtidig som du vil bli vist de siste trendene innen dekor, mote, bordpynt og blomster til bryllupet. Seansen avsluttes med en spektakulær bryllupsvisning.

Bryllupsmessen vil inneholde:

• Inspirasjon til bryllupsdagen / festen

• Brude- og fashion show fylt med lekre kjoler og dresser til bryllup og fest.

• Musikk til bryllupet

• Smaksprøver

• Mange flotte Instagram øyeblikk

• Messe-rabatter / booking-rabatter

• Møt og hils på kreative leverandører + mye mer…

Inngang til bryllupsmessen er helt gratis, men hvis du vil se brudevisningen og være med på vårt VIP-arrangement koster det kun 175,-

Kjøp billetter her

Visning 1:  kl. 13 – 14

Visning 2: kl. 15 – 16

 

Gavene til den store dagen er viktig.

Vi kommer til å ha stort fokus på gavetips og gaveliste. Det er nyttig for både de som skal ønske seg gavene, og de som skal kjøpe dem.  I Illums Bolighus kan brudeparet sette opp ønskelisten digitalt, og dele den med gjestene på nett. Brudeparet får hjelp til scanning av deres gaveliste i fire etasjer med alt dere trenger til hjemmet- til kjøkken, stue, soverom og bad. Gavelisten opprettes også på www.illumsbolighus.no slik at gjestene i bryllupet kan få tilgang, og kjøpe gaver både på nett og i butikk. Blir du ikke ferdig med gavelisten denne dagen, kan du også fullføre gavelisten på nettsiden eller komme til butikken ved en senere anledning.  Øvrige butikker hjelper også til med å sette opp gavelister manuelt, og brudeparet kan også finne inspirasjon i Glasmagasinets egen anledningshjelp

Les mer om Illums Bolighus gavelistetjeneste her:  Sett opp din personlige gaveliste i Illums Bolighus i Glasmagasinet.

Du kan også få hjelp til egne gavelister hos Magnor Brandstore og Bellas Hus.