Vårens fineste festklær til han og henne

Ta med kjæresten på shopping! I Glasmagasinet finner du finstasen til vårfesten – både dressen til han og den perfekte kjolen til henne.

Farger og flower power

Vårmoten er på plass i Glasmagasinets 2. etasje, i Illums Bolighus fashionavdeling og hos Tinderbox Kidswear . Vi gleder oss over sol og solbriller, bare ben, lin, blonder, blomster og et fargerikt utvalg. I underetasjen hos Kriss finner du også lekre, fargerike plagg til dame.

Karen Kjendseth Fjeld, markedskoordinator i Illums Bolighus, forteller at det er en trend som utmerker seg for sesongen, og det er blomsterprint i alle mulige versjoner. Enten du er på jakt etter modig og stor blomsterprint, eller romantisk og småblomstrete print, så finner du det i Illums Bolighus Glasmagasinet.

– Fellesnevner for vår-sommer 2018-kolleksjonen i fashionavdelingen hos oss, er flower power. Blomsterprint står sentralt i sortimentet fra byTiMo, Sand Copenhagen, Gestuz, Stella Nova, Riccovero, Sofie Schnoor og vårt nyeste tilskudd – det franske varemerket Sinequanone, forteller Karen.

Blomsterprint er en klar favoritt både til både vårfesten i venninnegjengen, bryllup og snart også konfirmasjon. Velg mellom bohemske og fotside kjoler, korte og romantiske kjoler med rysjer, eller knelange coctail-kjoler som gir en lekker silhuett.

– Designers Remix har en mer edgy stil, mens Rabens Saloner har mer den bohemske, avslappede looken, med varme, brente fargetoner og lettere stoffer, tipser markedskoordinatoren.

Det blomstrer i Illums Bolighus´ fashionavdeling, blant annet på grunn av nykommeren på tredje etasje, den franske merkevaren Sinequanone.

Stylingtips!

Bruk favorittkjolen også til hverdags. Er kjolen sydd med omslag kan den brukes delvis, eller helt åpen, over jeans og en t-skjorte. Eller enda enklere med et par nedpå sneakers, og en denimjakke.

I tillegg til blomsterprint, står farger sentralt i motebildet. Utvalget består av en miks mellom sarte nyanser og pasteller, og modige knallfarger. Signalrødt er blant fargene som preger trendlandskapet denne våren!

– Coster Copenhagen har mange fargerike plagg i en mer ungdommelig look, hvis man ikke vil være for stivpyntet, tipser Karen.

Ricco Vero er blant merkevarene som har flotte kjoler til vårfesten.

Her finner du den perfekte dressen 

Vårmote til herre finner du også i Illums Bolighus, i tredje etasje. Den klassiske dressen, med jakke og -bukse i mørke nyanser er representert, og perfekt til formelle anledninger. Men du finner også mer avslappede alternativer til den mer nedpå festen.

Stylingtips!

Etterhvert som det blir varmere er det riktig å bytte den mørke ulldressen med en lysere variant i lin.

– Riccovero har festskjorter og bukser til herre. Dersom du ønsker å tone ned «dress-stilen», vil linbukser og en dressjakke gi den sommerlige festlooken, foreslår Karen.