Vårens nyheter hos Bellas Hus

Sommeren gjør sitt inntog, og Bellas Hus i Glasmagasinet har fått inn mange spennende nyheter. Ta turen innom butikken og få inspirasjon til hjemmet og ikke minst gavetips til alle sommerens anledninger.

 

 

House of Hackney er veldig trendy, med forskjellige puter og lamper med ulike tema, og spesielt nyheten Tigris er et fantastisk produkt. En del av inntektene av salget går til organisasjonen Panthera, som er dedikert til bevaringen av jordens villkatter. Det går mye i grønt, blått og gult, og alt fra lampeskjermer med frynser til persiske mønstre. Veldig kult, unikt og med fantastisk stoff. 

Vi har også mange nyheter fra vårt bestselger-merke MissoniHome, de kommer med sine klassiske sikksakk-mønstre i veldig lekre og spennende fargekombinasjoner. Lekre håndklær, morgenkåper og puter, i tillegg til pledd som Willow, inspirert av skog og fjell-landskap. 

Bilde: Teuta med Woodrow av MissoniHome, et praktisk og stilig pledd med varm fargepalett til småkalde vårkvelder. 

Videre har vi mye nytt servise fra Mateus i en rekke nye farger, for eksempel skålen Oyster, som er veldig lekker å mikse med klassisk hvitt, som vi har gjort her på utstillingsbordet hos oss. Vi kommer også til å få inn dette i typiske vårfarger som gult og blått, som tar seg veldig fint ut på påske og 17.mai-bordet.

Vi gleder oss også til å lansere vår helt egen Bellas Hus loungewear, med fine behagelige bomullsstoffer og friske sommerlige farger som off-white og marineblått. Det kommer både i bukser, skjørt, gensere og cardigans, og det som er så kult er at de er veldig enkle å pynte opp og ned etter anledningen. Du kan bruke det på hytta som koseklær, eller bruke skjørtet med en fin skjorte eller bluse og høye hæler, så er du klar for fest! 

Her på denne sengen har vi sengetøy fra svenske Mille Notti, det er veldig deilig med sateng om våren og sommeren. Sengetøyet har god silkefølelse og høy trådtetthet, og her går det i litt mer klassiske farger som hvitt og blått. 

Hvis du liker den kjente designeren Jonathan Adler, finner du spennende nyheter hos Bellas Hus nå.
Den ikoniske keramikeren, designeren, forfatteren og personligheten Jonathan Adler er dedikert til å bringe stil, håndverk og glede til livet. Adler lanserte sin første keramiske samling i 1994 på Barneys New York. Hans kreativitet er drevet av ulike kilder til inspirasjon: modernisme, kunst og globale pop-kultur kombineres for å opprette Adlers signaturstil. Det styrende mottoet, «Hvis arvinger ikke vil kjempe over det, vi ikke vil lage det,» gjenspeiler Jonathans forpliktelse til håndverk og luksus.

Gala Round vase i ny prakt, denne gangen med forgylt gulldetaljer! Inspirert av Gala, Salvador Dalis kone og muse – Gilded Gala Round Vase er en vase som skaper et lekkert og iøynefallende bord.

Kom innom Bellas Hus i Glasmagasinet for enda flere vårnyheter!