Vakker til festen på 1-2-3

Ta en timeout og bli klar for party samtidig. Hos Kicks i GlasMagasinet kan du få lagt sminke og fikset negler og bryn praktisk talt på vei til festen.

Askepott-forvandlingen finner sted midt i lokalene til Kicks Glasmagasinet i Oslo. Her jobber Kinga Czarnecka – én av mange ansatte med god kunnskap innen hudpleie, makeup og skjønnhet. Hun viser oss rundt blant reoler med kjente og kjære merkevarer som Dior, Clarins, Lancôme og Estée Lauder og merker du ikke finner så mange andre steder, som for eksempel Urban Decay, Bobbi Brown, Giorgio Armani makeup, Buxom, By Terry og Laura Mercier.

Kicks’ Flagship Store i Glasmagasinet har også de ettertraktede merkevarene Origins, Smashbox, Filorga og Glamglow eksklusivt i Norge!

En vakker hemmelighet

-Mange er ikke klar over dette unike tilbudet hos oss i Kicks GlasMagasinet. Her kan du på kort tid få lagt sminken som er prikken over i’en til festkjolen. Du kan få en deilig avslappende hudpleiebehandling som vi skreddersyr etter dine behov. Og du får lakket neglene pent og holdbart i fargen du ønsker samt nappet og formet brynene slik at øynene får en vakker innramming, sier Kinga.

Flere jobber i neglebaren og med sminke og bryn, og det er mulighet til både bestilling og drop-in.

-Vil du være helt sikker på å få lagt makeup, neglelakk eller fikset brynene, bør du booke på forhånd, spesielt nå som vi er i partysesongen, tipser Kinga.

Her geleider hun deg gjennom noen av skjønnhetstjenestene du finner hos Kicks GlasMagasinet.

Når du kjøper en behandling fra vår makeup services, nailbar, brow bar og beauty treatments får du 20% rabatt på et helt kjøp!

Pene negler

Ikke rukket å få lakket neglene før festen? I neglebaren ordner vi det for deg på 20 minutter. Kjøp en valgfri neglelakk som vi legger for deg sammen med en overlakk og avsluttes med håndkrem. Expressmanikyr koster kr. 225,-.

Har du bedre tid, kan du prøve Infinite Shine manikyr med høyglanset neglelakk som sitter i 7-10 dager (kr. 395,-) eller Gelcolor manikyr som holder i ca. 14 dager (kr. 495,-).

Makeup som passer DEG

Sminke er gøy, men det er ikke alltid så lett å få til en fin makeup for akkurat ditt ansikt. Hos Kicks får du hjelp med å finne riktige farger og produkter i jungelen av valg. Samtidig får du hjelp til å legge sminken av makeupartister og får gode råd og tips når du skal prøve deg selv hjemme.

Du kan få en perfekt makeup-base tilpasset deg og de beste rådene for bruk av baseprodukter. 20 minutter, kr. 195,-.

Få lagt en komplett partylook og få triksene på kjøpet. 50 minutter, kr. 450,-.

Legg en hverdagssminke som fremhever dine beste trekk og hvor du har en perfekt base og definerte bryn. 30 minutter, kr. 250,-.

Du kan også lære mer om trendy makeup (kr. 195,-) og få lagt makeup til den store anledningen, for eksempel bryllup (kr. 995,-).

Perfekte bryn

Pent formede bryn er det lille ekstra som gjør at øynene får en fin innramming og ansiktet et løft. I Brynbaren hos Kicks får du formet og stylet brynene. Du kan også få farget bryn og vipper. Priser fra kr. 195,-.

4 gratis tjenester

Gode råd til Kicks kunder, koster ikke noe. Vi gir deg 10 minutters gratis veiledning til disse fire områdene:

  1. Personlig hudpleierådgivning med tips om rutiner og produkter som passer din hud.
  2. Hos Kicks GlasMagasinet har vi ett av Norges største utvalg i dufter til både ham og henne. Vi kan gi veiledning til å finne din favorittduft.
  3. Få makeuprådgivning og finn produkter og farger som passer deg.
  4. Få hjelp til å finne produkter og teknikker som holder brynene dine pene og velpleide.

Vil du prøve produkter før du bestemmer deg, får du med deg prøver på en del av sortimentet. Vi kan for eksempel sende med deg prøver på ulike foundations slik at du finner akkurat den som passer din hud.

 TIPS!

Book tid på tlf. 22 82 23 03. Ved kjøp av tjenester, får du 20 prosent avslag på kjøp av produkter (ved samme besøk), og du trenger ikke å være medlem for å få prisavslaget.