Til stranda og parken

Det har vært en upåklagelig start på sommeren i år, og når været først er fint er det ingenting å spare på kosen – her er produktene som løfter sommerens utflukter.

Skal du kose deg på stranda? Karen i Illums Bolighus trekker frem tre favoritter til strandkosen. En sipp iskald drikke i varm sol er deilig, og termoflaskene fra Design Letters sørger for kaldt drikke hele dagen. For å unngå sand overalt er et strandpledd fra Lexington perfekt, og med en strandbag fra Rabens Saloner får du både pledd og drikke med deg på veien.

(Termoflasker, og drikkeflasker fra Design Letters finner du i underetasjen, strandbag fra Rabens Saloner i fashionavdelingen i 2.etasje og strandpledd fra Lexington i 3.etasje)

I fashionavdelingen finner du sommerkjoler, sandaler og accessories. Karen plukker ut solbrillene fra det norske merket Mokki, og smykkene fra Maanesten som favoritter. Strandhatten fra Sinéquanone er også et stilfullt alternativ som gir det lille ekstra til sommerantrekket.

Om du skal på ferietur har Illums Bolighus samlet alt det som gjør sommerferien ekstra fin her.

(Solbriller fra Mokki, og hatt fra Sinéquanone er i fashionavdelingen i 2. etasje, og smykkene fra Maanesten finner du i 1.etasje)

Uansett om du skal på stranda eller parken, vil en god bærbar høyttaler gi ekstra god stemning. Elkjøp i Glasmagasinet har markedets beste bærbare høyttalere, blant annet den kompakte UE WONDERBOOM som ble best i test på TEK.no. Det er nesten litt rart at en så liten høyttaler kan levere nydelig lyd 10 timer til ende, men det kan den. Høyttaleren er også vanntett!

(UE WONDERBOOM finner du hos Elkjøp i 2. etasje) 

En piknik på stranda eller i parken er koselig enten du er mange eller bare noen få. Elisa hos La Fiesta mener alle anledninger er spesielle, og at noen få utvalgte ting kan gjøre stor forskjell på opplevelsen – For eksempel fargerike champagneglass, eller en flytende serverings-flamingo! La Fiesta har det du trenger til servering av både mat og drikke ute, i tillegg til festlige ting som badeballer, ballonger og pynt.

(La Fiesta finner du i 1. etasje)

Silje hos Kicks anbefaler en god face mist (ansiktsspray) i varmen. Pure Nurture Facial Water fra Ole Henriksen med kamomille og agurk er forfriskende og fuktighetsgivende for huden etter en dag med mye sol. Om du skal videre til en festlig anledning etter parken eller stranda får du sommerlooken 2018 med The Summer Look Pallette fra Estee Lauder. Her får du seks forskjellige øyenskygger, en blush og highlighter, alt i en!

(Produkter fra OLE HENRIKSEN og ESTEE LAUDER finner du hos Kicks i 1. etasje)

Når sola skinner er det viktig å passe godt på huden. For å unngå solbrenthet har farmasøyt Madiha hos Vitusapotek Glasmagasinet noen klare råd. Dersom du blir solbrent selv om du bruker solkrem skyldes det ofte to ting, enten for lite solkrem på huden eller at du ikke smører ofte nok. Bruk en god håndfull solkrem, og smør deg hver andre time (om du er mye i direkte sol).

Vitusapotek Glasmagasinet har solkrem til forskjellige behov, enten om du har sensitiv, tørr, fet eller normal hud. Her får du god veiledning, så bare ta en tur innom for flere gode råd.

(Vitusapotek Glasmagasinet finner du i 1. etasje)