Tegn ditt unike kjøkken midt i sentrum

Å kjøpe nytt kjøkken trenger ikke være verken dyrt eller tidkrevende, og i kjøkkenavdelingen til Elkjøp Glasmagasinet strekker de ansatte seg ekstra langt for å hjelpe deg med å finne drømmekjøkkenet.

Varehussjef Ove Viken, forteller.

-Hos oss kan du booke tegnetime, og den er i tillegg gratis. Da kommer du hit, så får du sitte ned sammen med en profesjonell kjøkkendesigner. Da er det en fordel at man har lastet ned tegneprogrammet vårt i forkant og laget en grovskisse av hvordan du ser for deg at kjøkkenet ditt skal se ut, i tillegg at du har tatt nøyaktige mål.

 

Fremtiden er her, i hvertfall på kjøkkenfronten. Elkjøp Glasmagasinet tilbyr det aller nyeste.

-Det nye på komfyr og hvitevarer nå, er at de er connected. Til og med kjøleskapene kan du ha koblet til en app, så kan du bruke telefonen din til å se hvor mye du har igjen i kjøleskapet via et kamera på innsiden, som tar et bilde hver gang du lukker kjøleskapsdøren. Det er veldig mye nytt i kjøkkenverden, så hvis det er 15 år siden du sist kjøpte kjøkken vil du oppdage at det er veldig mye nytt som ikke fantes før. I tillegg til at det også koster veldig lite i forhold til det man før brukte på kjøkken.

 

Vi satser hardt på Epoq nå, som på kort tid har blitt det nest største kjøkken-brandet i Norge. Epoq er et kjøkken-brand med moderne design, gode materialvalg og bedre garantier enn konkurrentene. Høy standard til veldig lav pris, fortsetter varehussjefen. 

 

-For vår del, som ligger midt i Oslo sentrum, har vi en enormt bra tilgjengelighet for kunder, og det er enkelt å bare droppe innom for en tegnetime. Vi har flinke kjøkkenselgere som kan hjelpe deg med alt, og de er også hvitevarespesialister, som da kan hjelpe deg med å sette sammen en pakke som passer til hjemmet ditt. Om du har spesielle behov eller ønsker, så strekker vi oss utrolig langt for å få løst det!

Velkommen innom Glasmagasinet for en hyggelig handel.