Hva med et lite avbrekk?

Glasmagasinets Spiseri 3Etage i Glasmagasinet ligger i 3. etasje med utsikt over Stortorvet.
Her kan du nyte et deilig avbrekk i julehandelen. Spiseriet har alle rettigheter.

Meny høsten 2020

På grunn av Covid-19 pandemien, har spiseriet en begrenset meny ut året, men vi lover deg at du allikevel har mye godt å velge imellom av både varme og kalde retter. Og selvsagt har kokken forberedt årets juletallerken 🙂

 

Afternoon Tea

Du får servert:
Scones, kremost, pålegg, laks og blåbærsyltetøy
Et utvalg av frukt
Ukens kake og makroner
Te eller kaffe

Per person kr 205,-

Vi tilbyr i tillegg husets bobler til kr. 85,- pr. glass.

 

Sharing plate

Sharing plate (Minimum 2 personer)

I vår sharing plate vil vi få med så mange smaks opplevelser som mulig på en tallerken.
Vi har derfor valgt et utvalg av oster, spekemat, innlegninger, hjemme lagde kremer og andre tilbehør som hører hjemme på en sharing tallerken hos oss.

PER PERSON KR. 310,- 

Andre retter:

  • Karbonade 166,-

Kvalitetskjøtt fra Strøm Larsen serveres på smørstekt landbrød med speilegg og karamellisert løkkompott (M, H, E, SU)

 

  • Dagens varmrett 166,-

Spør serveringen da det kan variere fra dag til dag.

 

  • Dagens Suppe 129,-

Serveres med smørstekt landbrød (H, M)

 

  • Juletallerken 255,-

Potet, julepølse, medisterkake, ribbe, hjemmelaget rødkål, julesaus og sukrede tyttebær. (SU)

 

  • Ribbesmørbrød 175,-

Hjemmelaget rødkål, ribbe og sennepsdressing (M, H, SN, SU)

 

3 retters julemeny:

Forrett:
Pisket kremost med grovmalt sortpepper, pepperrot, smørstekt rugbrød og kaldrøkt laks (H, M, F, SU)
Vi anbefaler vinen: Vicar`s Choice Sauvignon Blanc, New Zealand – 100,- pr. glass

eller

Pisket kremost med grovmalt sortpepper, pepperrot, smørstekt rugbrød og appelsinsyltet fennikel (H, M, F, SU)
Vi anbefaler vinen: Johannishof Riesling Trocken Økologisk QBA, Tyskland – 100,- pr. glass

Hovedrett:
Juletallerken: potet, julepølse, medisterkake, ribbe, hjemmelaget rødkål, julesaus og sukrede tyttebær (M, H, SU, SE)
Vi anbefaler vinen: Mabis Biscardo Ripasso Valpolicella Superiore, Italia – 100,- pr. glass

eller

Safran fiskesuppe med smørstekt brød (M, F, H, SU, SE)
Vi anbefaler vinen: Chablis Regnard, Frankrike – 100,- pr. glass

Dessert:

Riskrem med bærsaus

eller

Ostekrem med bærsaus og kanelcrumble  (M, H)

PER PERSON 525,-