Ledige stillinger

Bellas Hus søker butikksjef

Butikksjef Bellas Hus Glasmagasinet

Inside too AS selger høykvalitets interiørprodukter og har rettighetene til Missoni Home, Jonathan Adler, House of Hackney, Mateus og Susi Bellamy i det norske og skandinaviske markedet. I tillegg eier selskapet Bellas Hus-butikkene på Glasmagasinet, i Kirkeveien og nettbutikken bellashus.no. Hos oss står design, kunnskap og kundeopplevelse i fokus. Vår lidenskap for god kvalitet og design har gitt butikkene våre et bredt varesortiment som i dag består av vårt eget Bellas Hus brand, i tillegg til et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer. Vi har store ambisjoner om å videreutvikle Bellas Hus som kjede og konsept og i juli åpner vi ny butikk på CCVest.

 

Dette er deg

Du har solid salgserfaring fra mote eller interiør og kan vise til gode resultater fra tidligere stillinger som butikksjef. Du må være dyktig til å lede, motivere og inspirere dine medarbeidere, slik at dere når felles mål. Du er svært resultatorientert og ønsker å ta sterkt eierskap til Bellas Hus Glasmagasinets videre utvikling. Du liker å jobbe med visual merchandising og du har god kremmerånd.

 

Arbeidsoppgaver

Som butikksjef får du det overordnede ansvaret for driften av butikken. Du skal påse at butikken drives godt, at den har kommersiell suksess og vokser. Videre skal du sørge for at butikken drives i henhold til de kvalitets- og servicestandarder som gjelder for Bellas Hus.

 

Vi tilbyr

  • Et ungt og dynamisk miljø
  • Dyktige medarbeidere
  • En meget selvstendig stilling i et ambisiøst selskap
  • Noen av interiørbransjens mest eksklusive merkevarer
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Tiltredelse

  • April/mai 2019

 

Søknad sendes til Inside too AS, v/ Janicke E Lysklætt på mail: janicke@inside-too.no innen 15. februar 2019

 

Kontakt:

Butikksjef: Teuta Sekiraqa

Telefon: 458 70 701

Epost: glasmagasinet@bellashus.no

Nettside: http://www.bellashus.no/