Sminketips til fest i vintermørket

Vinteren nærmer seg med stormskritt, med alt det innebærer av julebord og andre festligheter. Vil du virkelig skinne i mørketiden, har makeup-artist Sherry Omidvar hos Kicks Glasmagasinet gode råd: 

Nå som det er høst og snart vinter, mister huden veldig mye fuktighet og glød, men med litt solpudder i ansiktet slipper du grå og gusten hud, og får gløden tilbake! For eksempel har vi pudder-kuler fra Guerlain som justerer lyset i ansiktet og jevner veldig fint. Til fest vil jeg også anbefale highlighter fra vårt eget merke, Kicks, som er veldig fine og prisvennlige produkter. Glitter er også viktig! For eksempel gjør en glitter-eyeliner susen når du skal sminke deg til julebord og fest, forteller Sherry. 

-Vil du at makeupen skal sitte hele kvelden bør du også bruke en primer, som gjør huden din veldig glatt og fin før du legger foundation. Når du er ferdig med makeupen bruker du en setting spray. Setting spray gjør at hele makeupen sitter lengre, og gir en veldig fin finish. Jeg synes setting spray fra Urban Decay er den aller beste.

Gode sminkekoster er også viktig, og man trenger ulike koster til ulike bruksområder. Vi har veldig fine kostesett, og alle koster fra Kicks er veganske og bruker ikke pels eller hår fra dyr, fortsetter hun. 

Om du bare vil lene deg bakover og la proffene gjøre jobben, kan du det også:

-Om du trenger hjelp til fest-makeup er det bare å komme til oss, vi kan vise deg hvordan du legger makeup til både hverdag og fest. Vi har alt innen makeup og hudpleie! Du kan også komme til oss for forming av øyenbryn eller fjerning av dun i ansiktet med tråding, som er veldig populært. De fleste har masse små hår i ansiktet man ikke ser så godt, men som påvirker makupen. Når man bruker tråding til å fjerne alle de små hårene sitter makeupen mye bedre, det er nok mitt aller beste tips!

Vi har også neglebar, så kommer du til oss blir du klar for fest! Vi kan pleie huden din, gi deg makeup og fikse neglene dine. Hele pakka!