Bli klar for festsesongen

Nå er vinter- og festsesongen endelig her. Julebord, avslutninger og julefest står for tur. I Glasmagasinet finner du eksperter på både hår og skjønnhet. Få deres beste tips til å skinne litt ekstra i mørketiden!

(Foto: Dior 2019)

Glasmagasinet er eksperter på store og små anledninger, og festsesongen er definitivt en en disse. Her kan du bli klar til fest, enten du kun trenger å oppdatere sminkepungen med noen nye produkter eller om du ønsker å la ekspertene gjøre hele jobben for deg.

Bli hårfin til jul

Adam og Eva Glasmagasinet fikser håret ditt akkurat slik du måtte ønske det. Ønsker du klipp, farge og en oppfriskning før jul? Eller kanskje du ønsker å få stylet håret til en spesiell begivenhet? I nye, fine lokaler kan du slappe av og kose deg med i vakkert ArtDeco-interiør.

Som kunde hos Adam og Eva kan man forvente kreativitet, faglig dyktighet, godt servicenivå, innovative frisører og høy kvalitet innenfor alle områder.

Røde lepper

Røde lepper går aldri ut på dato. Gå for en enkel og stilren sminke med fokus på dype røde lepper. Bruk god tid på å legge en jevn og fin hudtone først. Husk lipliner langs leppekanten og fargelegg leppene med lineren først som en base som rammer inn leppene. Deretter legger du leppestiften og voilá– klar for fest!

(Bilde: Kicks.no)

Komplett partylook med glitterliner

Om du ikke ønsker å gå for røde lepper, kan du gå for en glitterliner når du skal sminke deg til julebord og fest. Denne kan legges langs øyevippekanten, eller være en liten detalj i øyekroken.

Len deg tilbake og la proffene gjøre jobben

Om du trenger veiledning og hjelp til makeup, kan ekspertene i Kicks vise deg hvordan du legger sminke både til hverdag og fest. Som Kicks store Flagshipbutikk har de også en eksklusiv hudpleie-avdeling med egen Brow Bar, Nail Bar og behandlingsrom for hudpleie. Her kan du få formet og farget øyenbryn, fikset neglene og få avslappende hudpleie tilpasset din hud. Dyktige hudpleiere, make-up artister og skjønnhetseksperter står klare for å gi deg en unik opplevelse eller gjøre deg klar for fest.

Book time online her