Champagneglassene som gjør nyttårsfeiringen ekstra spesiell

Enten du investerer i en god årgang champagne, eller velger en boblende variant som cava, cremant eller prosecco, så blir opplevelsen ekstra spesiell om boblene serveres i ett av disse glassene.

Champagneglass er laget for å forsterke og opphøye opplevelsen av de dyrebare dråpene og intensivere aromaen. De fineste glassene legger til rette for å nyte den delikate og elegante drikken. Et fellestrekk ved champagneglassene er den lange stetten som gjør det mulig å holde glasset uten å påvirke temperaturen – så boblene holder seg avkjølet og friske.

Elegante “Flute” eller luksuriøse “Coupe”?

Lite slår å skåle med det klassiske og høye “flute”-glasset, de fleste forbinder med champagne. Boblene får tid til å godgjøre seg i det smale glasset og opplevelsen berikes av den elegante formen.  

Den siste tiden har også det lekne “coupe”-glasset, som er skålformet, igjen blitt svært populært. Coupe-glasset er veldig anvendelig og lar boblene perle umiddelbart og aromaen spre seg raskt. Glasset er perfekt til å servere velkomstdrinken, så vel som coctails og dessert, og har et vintage uttrykk som oser av luksus.

Disse glassene finner du hos oss

En god flaske champagne fortjener å bli servert i flotte glass. Både Magnor Brandsstore og Illums Bolighus har flotte champagneglass til nyttårsfeiringen.

Omgi deg med gode venner og familie og skål inn det nye året med ett av disse vakre glassene.

1. Lekre «coupe»champagneglass fra Thuesen Jensen gir wow-faktor til nyttårsfeiringen med sin elegante og feminine form som hviler elegant i hånden. Disse finner du i Illums Bolighus.
2. Magnor Glassverk har produsert denne lekre og lekne champagneglass-serien med munnblåste glass. «Happy» glassene finner du i Magnor Brandstore i Glasmagasinet.
3. Glasserien Crispy fra Frederik Bagger er tradisjonell, og oser av eleganse og luksus, perfekt for de edle dråpene. Frederik Bagger finner du i Illums Bolighus.
4. De stilfulle glassene fra Iittalla er elegante med sin enkle utforming og balanserte linjer. Disse kan brukes til både coctails og champagne. Finnes i Illums Bolighus.
 5. Hos Magnor Brandstore finner du klassiske munnblåste champagneglass. Albaserien finnes med både et antikk mønster og med rene linjer på glasset.
6. Skål inn det nye året med Premium Champagne glass fra Rosendahl. De store skålene er ypperlig å servere velkomstdrinken i, eller til skåling ved midnatt. Glassene finner du i Illums Bolighus.