Seks norske instagrammere verdt å følge!

Sulten på inspirasjon til hjemmet, antrekket eller ansiktet? Disse norske influencerne briljerer på interiør-, mote- og skjønnhetsfronten!

@perolavsolvberg

Den bergensbaserte stylisten Per Olav Sølvberg viser en miks av inspirerende interiører, by- og naturbilder – alle med en rolig, nordisk nerve.

 

@emilietommerberg

Instagramkontoen til Emilie Tømmerberg er feminint skjønnhetsunivers, med et nøye kurert bildeutvalg i delikate og nøytrale nyanser. Og ikke minst, masse skjønnhetssnakk! – Ja, vi sluker alle produkttips og beautytriks Emilie kommer med!Les også: Ekspertene tipser – Få glødende hud med disse produktene

@annettevelle

Å si at Annette har et strøkent hjem, er ingen overdrivelse. Kontoen viser omsorgsfullt komponerte interiører som oser sans for kvalitet og god design.

 

@darjabarannik

Den russisk-norske gatemotestjerna og moteredaktøren Darja Barannik, gir ordet eleganse et ansikt. Hun bærer lekne kombinasjoner med den største selvfølgelighet, og får det attpåtil å se tilbakelent og uanstrengt ut.

@farge_dagny

At Dagny Thurmann-Moe er fargeekspert, viser kontoen hennes helt tydelig! Bildene hun legger ut, byr på en antidose mot lyse, sterile interiører som det finnes mange av på Instagram.

Les også: Hett i høst – dette vil vi innrede med

@hegeaurelie

Tidligere Costume-redaktør Hege Aurelie Badendyck har nylig lansert nettstedet Thecoolgirl.com, og Hege selv er definitivt en cool girl. Hun har en eklektisk smak, uredd tilnærming til mote, og inspirerer daglig med antrekksbilder og annet motesnacks.

Les også: Moteprofilene elsker disse trendene

Les også: Tips til innflyttingsgaver 

Les også: Slik finner du riktig foundation