Rom for alt

Illums Bolighus rommer opplevelser i fire etasjer for alle som er glad i design eller trenger inspirasjon og hjelp til gaver. Her får du en liten omvisning!

Midt i Oslo, i ærverdige Glasmagasinet fra 1899, har Illums Bolighus flyttet inn og møblert med fristelser av alle slag. Her finner du alt du trenger for å møblere et hjem, fylle klesskapet, kjøkkenhyller og baderomsskapene.

Er du kun på vindusshopping ? Legg spaserturen til Glasmagasinet og få inspirasjon fra de fantastiske vindusutstillingene som er på plass nå!

Inspirasjon fra loft til kjeller

Skal man beskrive Illums Bolighus med noen få ord, er det et gavehus for både små og store anledninger og i alle prisklasser. I Illums Bolighus finner du ikonene og klassikerne, samt trendproduktene. Mangler du ideer når julegavene skal kjøpes, så finner du dem der.

De eneste som står i kø her, er opplevelsene. Delikate butikklokaler, rom for å ta inn inntrykkene og god oversikt gjør at handleturen kan nytes. Utstillinger og aktiviteter gir deg inspirasjon gjennom hele året. Og trenger du hjelp, kan du få råd av alle de dyktige medarbeiderne på huset.

I Illums Bolighus kommer nyhetene raskt, men designklassikerne har alltid et hjem der. Det aller meste er skandinavisk design, inkludert norsk, innen både interiør, mote, smykker og belysning.

Møbler og design

Vi starter i toppen av Glasmagasinet. Ta rulletrappen til tredje etasje og start reisen i design, møbler, belysning, tekstiler og velvære. Her har både møbler og belysning en historie, og dedikerte ansatte kan gi deg den.

I avdelingen for tekstil, bad og velvære er atmosfæren nærmest spaliknende.

I sengetøysavdelingen kan du boltre deg  i merkevarer som Calvin Klein, Georg Jensen Damask, Ralph Lauren, Lexington med flere, og fylle baderomshylla med produkter fra Molton Brown, LA: Bruket og Karmameju – en utrolig fin danskprodusert hudpleieserie. Det er også verdt å sjekke ut tekstilutvalget – et pledd fra Hay eller Elvang blir fort favoritten under treet.

– Hos oss har vi mange kunnskapsrike kunder, noe som også setter krav til kunnskap hos alle ansatte. Vi vet også hvor varene er produsert og under hvilke forhold. Du er alltid sikker på at det du kjøper er ekte vare, forklarer Grete Aasen Seyffarth, varehussjef i Illums Bolighus.

Og hvorfor ikke gå for noe som varer og unngå kjøp-og-kast-mentaliteten.

– I Illums Bolighus har vi ting som varer uansett skiftende trender. Vi har både nytt og klassisk fra varemerker som Erik Jørgensen, Carl Hansen & Søn, Republic of Fritz Hansen, Normann Copenhagen i tillegg til Hay, Montana, Fredericia og Ferm Living samt Gubi og Woud for de unge og trendy, sier en stolt Aija Kalve Grytli, administrativ sjef i Illums Bolighus.

Lys til lyst

Illums Bolighus i Glasmagasinet er størst i Oslo på design innen belysning. Her finnes lamper fra Flos, Louis Poulsen, Le Klint, Artemide og Gubi, for å nevne noen. Også norske Northern Lightning, kjent for sin Oslo-lampe, kaster lys over Glasmagasinet.

Tips! Du kjenner kanskje den svært populære avfallsbøtten fra Vipp, men visste du at varemerket også byr på innredning til både bad og kjøkken samt belysning. Illums Bolighus har et bredt utvalg av Vipp-produkter. Sjekk ut produktene i tredje etasje.

Fashion

Ta trappen ned og gå rett inn i en verden av fashion med internasjonale og skandinaviske kvalitetsmerker for både menn og kvinner. Norske Riccovero, Frank Remme, One&Other, JohnnyLove og populære byTiMo mikses med blant andre Filippa K, Designers Remix, Gestuz, Sand Copenhagen, Rabens Saloner, Coster Copenhagen, Stenströms, NN07 med flere.

I 1. etasje er «godteriavdelingen» i Illums Bolighus. Her finner du blant annet flotte gaveartikler, smykker, blant annet lekkert skandinavisk design fra Georg Jensen, Enamel, Dyrberg/Kern og Maria Black, som tilbyr smykker til også budsjettvennlige priser. I 1. etasje finner du i tillegg andre godsaker som varme skjerf, hansker, fasjonable vesker og andre accessories.

Og i anledning julen er det satt av et stort område til juledekorasjon!

Alt på bordet

Avslutt reisen din i underetasjen hvor alt til kjøkken og servering er å finne, også her med kjent design som Holmegaard, Stelton, Ittala og Royal Copenhagen, men også norske Wik & Walsøe.

Her nede finner du også en spennende  barneavdeling med alt fra belysning og møbler til leker av det skikkelige slaget.

Kundefordeler

Blir du Illums Bolighus No1-kunde kan du tjene 10% i form av bonuspoeng på hvert kjøp gjennom hele året. Du får også invitasjoner til spennende events og VIP-shoppinger. No1-kortet kan brukes i alle Illums Bolighus og når du handler på nett: illumsbolighus.no.

Følg @illumsbolighusnorge på Instagram for mer inspirasjon, eller kikk i deres nye katalog som er spekkfull av fine løsninger, lekkert design og massevis av eyecandy.

Tips! I katalogens juleinnstikk kan de også friste med gode dagstilbud!