På utkikk etter kvalitetsgave til minstemann? Her finner du produktene både poden og foreldrene digger

I Glasmagasinet finner du alt du trenger til minstemann i familien. Fra slitesterkt yttertøy til kvalitetsleker selv den mest kresne barnefamilien vil elske!

Å kjøpe gaver barna handler ofte like mye om å kjøpe gaver til foreldrene. Her er et knippe gavetips som faller i smak hos store og små!

Gaver som holder minstemann varm

Tenk utenfor boksen når du handler til den minste. Foreldre setter alltid pris på ting barnet faktisk trenger. For eksempel trenger de små en varm vinterdyne, eller kanskje en juniordyne allerede? Barnedyner fra Ringsted Dun finner du i tekstilavdelingen i Illums Bolighus. Gjør gaven komplett eller avtal med noen andre i familien og gå sammen om dyne og et lekent sengesett fra Georg Jensen Damask.

Retouch by: Wetouch Imagework

Et deilig og mykt pledd og tøfler er klassisk gaver med god grunn, de faller i smak hos de fleste, store som små.

Kanskje investere i en skikkelig seng til minstemann i julegave? Danske Flexa briljerer på design. Sjekk ut sengen i Illums Bolighus Glasmagasinet.

Finn pledd fra Kay Bojesen og tøfler fra Sheperds of Sweden i Illums Bolighus, eller stikk innom Heimen Husfliden, for Rørospledd og ulltøfler. Her finner du også alt innen strikk! Har den lille strikkeglade foreldre og besteforeldre kan garn og oppskrift være den perfekte gaven.

Til den designglade familien

Har du en vennefamilie som er ekstra vare på å ta plastleker og barneprodukter i skrikende farger i hus? Legg gaveshoppingen til Glasmagasinet og gjør et sikkert kjøp som garantert faller i smak. Her finner du tre-lekene og interiørartiklene designfamilien liker! Sjekk for eksempel de morsomme produktene i Heimen Husfliden i underetasjen. Her finner du de deiligste ullpledd i tillegg til både klær og leker til de minste.

Varme og myke pledd, tøfler, puter, tre-leker og barnestoler i godt håndverk finner du hos Heimen Husfliden.

Illums Bolighus har en egen barneavdeling i kjelleren i Glasmagasinet der du finner flotte skandinaviske designprodukter av god kvalitet. Dette blir lekene poden husker, som tåler tidens tann og senere vil gå i arv. Her tilbyr Illums Bolighus et bredt sortiment til minstemann. Med disse lekre barneproduktene blir selv den mest kresne designinteresserte familien fornøyd!

Bobles spesialiserer seg på barnevennlige møbler som inviterer til lek. Merket finner du i Illums Bolighus.

For eksempel vil et elefant-spisesett med 5 deler i stål fra Georg Jensen garantert falle i smak! Settet er like lekkert for mor som det er slitesterkt for poden! Sortimentet til Illums Bolighus består av blant annet Kaj Bojesen, kjent for den klassiske apekatten i tre og den gammeldagse gyngehesten.

Et annet godt gavetips til familier med småbarn er de populære mumi-produktene fra Mumi by Arabia, som har blitt samleobjekter i mange barnefamilier – nettopp fordi foreldrene ønsker å investere i noe som barnetsenere kan gi videre til egne barn.

Barnesengetøy fra Georg Jensen Damask og produkter fra Design Letters finner du i Illums Bolighus Glasmagasinet.

De stiller seg i rekken av danske designaktører; Frank & Fischer leverer kvalitetsprodukter tilpasset podden. De har alt fra babygym i treverk til kvalitetsstoler, pledd og myke leker. Designet er så lekkert at mor og far også setter pris på gaven til den lille.

Skal du kun kjøpe én gave til familien vil Zünis håndsydde skinndyr være like morsom for minstemann, som den vil være et kult element på bokhylla til mor og far.

Klær til småen

Kun det beste er godt nok til de minste – invester i kvalitetsplagg til minstemann og la plaggene gå i arv til neste barn i rekken, eller lever kvalitetsplaggene til veldedighet så enda et barn kan dra nytte av plagget. Skal du kjøpe gave til en liten en, vil foreldrene garantert sette pris på kvalitetsprodukter som tåler å være med på barnas mange eventyr.

I Glasmagasinet finner du både yttertøy og penklær hos Tinderbox Kidswear, som har klær til barn fra 0-18 år. Tinderbox Kidswear representerer merkevarer som spenner mellom luksuriøse aktører som Burberry, Kenzo, Ralph Lauren og Stella McCartney Kids, samt mer populære og moderne merkevarer som Mini Rodini, MarMar, Wheat og Nike. I tillegg finner du slitesterkt yttertøy fra Reima og kvalitetssko fra Bisgaard.

Populære Mini Rodini er en av merkevarene du finner hos Tinderbox i Glasmagasinet.

Er arv et viktig stikkord for deg, bør du ta turen ned i kjelleren til Heimen Husfliden. Kjøp barnets første bunad, eller invester i søljer og mansjetter som barnet kan ha til det blir stort. Bunader er høytidspreget og egner seg særdeles godt som julegaver.

Heimen Husfliden har bunader i alle størrelser og alt du trenger av tilbehør – her finner du den perfekte julegaven!
Varme tøfler fra Shepard of Sweden finner du i Illums Bolighus.

Fest og moro

Ingen fest uten dekorasjoner! Gjør festen ekstra spesiell og la minstemann selv velge dekorasjoner hos La Fiesta. Her finner du dekorasjoner, ballonger og effekter, selv ting du ikke visste fantes som får fart på festen, finner du her! Aller mest vil nok produktene fra Disney falle i smak hos småen!