Nylansering i Illums Bolighus gir god atmosfære rundt bordet

Nå finner du en stor nyhet i Illums Bolighus Glasmagasinet – Iittala kolleksjonen Raami, en helt ny serie for borddekking, designet av Jasper Morrison. De nøye formgitte delene i porselen, glass og tre skal sammen legge rammene for en god stemning rundt bordet, fra morgen til kveld.

Illums Bolighus holdt lanseringsfrokost i toppetasjen i Glasmagasinet sist torsdag, og på menyen – en rykende fersk serie fra en av verdens ledende produktdesignere Jasper Morrison.

Når Jasper Morrison designet Raami (ramme på finsk) for Iittala, vurderte han hvert objekts rolle for å bidra til en god atmosfære. God atmosfære rundt bordet øker matgleden, og hever de gode øyeblikkene med familie og venner.

Servise for enhver anledning 

Raami er en serie designet med stor oppmerksomhet på detaljer. Samtidig virker Raami familiært, som noe du har kjent gjennom hele livet. Når du tar delene i nærmere øyesyn vil du oppdage de små detaljene som utgjør de gode egenskapene og den gode kvaliteten.

Fire uttrykk

Kolleksjonen består av ulike materialer som gir ulike uttrykk. Drikkeglassene, karaffelen og lyslyktene i glass gir med sitt riflede design en overraskende taktilitet. Når lyset skinner gjennom produktene skapes interessante nyanser. Vinglassene gir et annet uttrykk: proporsjonene kombinert med den enkle og elegante formen gir middagene en uformell, men samtidig sofistikert atmosfære som kun har ett formål; og nyte et godt glass vin.

Delene i porselen har et tredje uttrykk hvor delene har en spesiell buet kant som elegant rammer inn hvert produkt. Brettene i tre har et fjerde uttrykk. Materialet gir liv og varme til bordet, samtidig som det åpner for servering av mat på en uformell og annerledes måte.

Sammen vil produktene i ulike materialer bidra til en spennende, balansert og harmonisk borddekking.

Bilde: Det var stor interesse for de nye produktene fra Ittala under lanseringsfrokosten i Illums Bolighus Glasmagasinet.