Sokker eller slips i år også? Vi har noen andre forslag!

«Endelig er det jul igjen», sier ungene, mens du har nok med å tenke på gaver til hele familien. Her er tipsene du trenger for å kjøpe gaver til både gutter og menn.

 

Desember er en fin tid og gjerne den måneden du virkelig vil vise familie og venner at du setter pris på dem. Den evige jakten på den perfekte gaven kommer hvert år, og du føler kanskje litt press på å toppe fjorårets?

Her får du tipsene du trenger for en vellykket tur med gaveshopping til både kjæresten, sønnen og nevøen.

Juleprodukter fra Georg Jensen finner du i Illums Bolighus.

Med menn kommer du sjeldent unna musikk eller teknologiske duppeditter.

Til tekfantasten er det en haug å velge i hos Elkjøp. Fra hodetelefoner fra Bose til en drone. Og skulle du tilfeldigvis ha en ungkar i familien, hva med noe fint for å stæsje opp ungkarsboligen med? Fra en stilig DAB-radio til kule krystallglass fra Frederik Bagger.

Det er ikke alle menn som er så flinke til å kjøpe klær selv, eller har den store interessen for antrekket. Men noe som derimot kan dukke opp på ønskelista er investeringer til å fullføre bunaden. Bunad er blitt mer og mer populært blant menn de siste årene og du ser stadig flere unge kledd i praktplagget. Ta deg en tur på Heimen Husfliden så kan de hjelpe deg, om det skulle være sølv eller hatt han trenger.

Er du heldig å ha en kjekk mann med skjegg er en barbelhøvel og mykgjørende skjeggolje fra Edwin Jagger fra Kicks midt i blinken, og husk at også menn bør bruke både ansiktsrens og fuktighetskrem, selv om de kanskje ikke vil gå til innkjøp av det selv. Kiehls har gode produkter og et stort utvalg til herre.

Missoni morgenkåpe fra Bellas Hus, kr. 2700,-

Lexington sengetøy Illums Bolighus, kr. 495,- og kr. 2495,-

Goji 3D VR-briller fra Elkjøp kr. 399,-

Lexington forkle fra Illums Bolighus, kr. 495,-

Bunadshatt fra Heimen Husfliden, kr. 815,-

Sphero BB-8 Star Wars Droid fra Elkjøp, kr. 1395,-

Bose Soundlink hodetelefoner fra Elkjøp, kr. 2390,-

Torus lysestake fra Magnor, kr. 299,-

Edwin Jagger skjeggolje fra Kicks, kr. 149,-

 

Til guttene

De minste ønsker seg gjerne leker, men de trenger jo så mye annet og.

Om han er ett, tre eller seks år, det er masse fint å velge i. Tre-apen er et velkjent dansk designikon fra Kay Bojesen som du finner  i Illums Bolighus, den er et fint samleprodukt og et lekent element til barnerommet for å pynte opp. Og hvilket barn er det som ikke har ønsket seg en ape etter et besøk i dyrehagen? Apen ble opprinnelig designet som en kleshenger. I Illums Bolighus finner du også fine stableklosser fra Sebra, interiør og leke i ett til den minste. Stilige barneklær finner du hos Tinderbox, eller du kan gå for en varm og god jakke fra Kashmina, den er både praktisk og fin.

Kashmirjakke fra Kashmina, kr. 699,-

Ferm Living uro fra Illums Bolighus, kr. 199,-

Design Letters bestikk fra Illums Bolighus, kr. 249,-

Ape fra Kay Bojesen, kr. 1095,-

Sebra stableklosser fra Illums Bolighus, kr. 269,-