Ekspertenes julegavetips

Leter du etter fine julegaver til kjæresten, kollegaen, mamma eller pappa? Kanskje du trenger inspirasjon selv til din egen ønskeliste. Gjør julehandelen litt enklere med gode tips fra ekspertene i Glasmagasinet!

Samler du på servise, glass og bestikk? Trenger du kanskje tilbehør til bunaden eller en ny ansiktskrem? Og hva kjøper man til han som har alt? Alt fra interiør til hjemmet, elektronikk, belysning, hudpleie, make-up og skjønnhet – alt dette finner du i Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo.

En destinasjon for gavekjøp

Det knytter seg mange minner rundt julegavehandelen i Glasmagasinet. I flere generasjoner har magasinet på Stortorvet i Oslo vært en destinasjon for gavekjøp. I år igjen er vi rustet for å ta imot deg som trenger den perfekte gaven i alle prisklasser og kategorier. Vi har forhørt oss med butikkene i Glasmagasinet om deres aller heteste gavetips.

Cape dekorfat og presskanne

Cape dekorfat er et elegant og luksuriøst fat som virkelig gjør seg på stuebordet. Det er designet av Halvor Bakke for Magnor Glassverk, og serien har også en minst like lekker presskanne i samme design. Kommer i to lekre farger, matt champagne eller matt gunmetal for en mer maskulin look. Priser fra 499,- for fat og kr 750,- for presskanne. Du finner de hos Magnor Brandstore i første etasje.

Klassisk håndkle

Deilige håndklær i god kvalitet er noe alle har bruk for. Det er en fin gave til begge kjønn, eller til par. De myke håndklærne fra Bellas Hus sitt eget merke er produsert i 100% kjemmet bomullsgarn og er et luksuriøst og stilrent tilskudd til badet. Priser fra kr 159,- til kr 569,- basert på størrelse.

Såper fra L:A Bruket

Luksuriøse såper som dufter godt er ikke å forakte, og er også en gave som alle har bruk for. L:A Bruket er et svensk livsstilsmerke som lager økologiske kremer, såper og produkter av aller høyeste kvalitet. Disse dufter godt, og ser i tillegg fine ut på kjøkkenbenken eller på badet. Hva med å gi et deilig duftlys, håndkrem eller oppvaskmiddel i julegave?

Alfabet-krus fra Royal Copenhagen

Det ikoniske porselenet fra Royal Copenhagen har kommet med en egen alfabet-serie. Serien finnes kun i Illums Bolighus i Norge. Dette er en meget personlig gave, og et ekstra fint samleobjekt. Priser fra kr 549,-.

Rettetang fra Cloud Nine

Stylingprodukter er fine julegaver. Rettetangen fra Cloud Nine har ultraglatte, keramiske plater som raskt når sin perfekte arbeidstemperatur. Den gjør håret glatt og skinnende og er tilpasset alle hårtyper. Rettetangen og tilpassede produkter finner du hos Adam & Eva i første etasje.

Statement morgenkåpe

MissoniHome har et velkjent, populært og tidløst mønster som er kjært i mange hjem. En deilig morgenkåpe er perfekt for spa-følelsen hjemme, late morgener eller når man trenger å ta på seg noe kjapt. Produkter fra MissoniHome finner du hos Bellas Hus i første etasje.

Hudpleie fra Dr. Ankerstjerne

Den nye hudpleie-favoritten Dr. Ankerstjerne er effektive kvalitetsprodukter laget for skandinavisk hud. Spesielt i vintermånedene er det viktig å holde huden i balanse, og disse produktene gir glødende, sunn og balansert hud. Du finner serien i velvære-avdelingen i Illums Bolighus, i underetasjen.

Dr. Ankerstjerne gaveeske med dagkrem, serum, ansiktsvask og nattkrem.

 

Trygg julehandel

De ansatte i butikkene, på serveringsstedene og på senteret er godt rustet til å håndtere smittevern og tiltakene som kreves for at du skal få en så trygg og god handleopplevelse som mulig. Vi følger alle retningslinjene fra myndighetene og minner om å vaske hendene grundig og ofte, hold minst to meters avstand og bruk munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Det skal være trygt å handle i Glasmagasinet. Les gjerne våre tips for julehandelen før du besøker oss.