Vi feirer høsten med gode tilbud lørdag 14. september!

Det finnes alltid en anledning til å feire, og akkurat nå er det mye å feire.  Vi feirer blant annet at det er 2 år siden vi åpnet Glasmagasinet etter en stor oppgradering. Det er høst og vi feirer også at butikkene er fulle av nyheter. Vi ønsker å vise deg alt det flotte, nye og gamle vi har å by på til alle livets anledninger – noe får du rabatt på lørdag 14. september og du er hjertelig velkommen!

Dette skjer lørdag 14. september:

Illums Bolighus

I forbindelse med 2-årsdagen på Glasmagasinet Stortorvet inviterer Illums Bolighus deg til en begivenhetsrik dag i butikken deres. Bli med på åpningen av deres nye velværeavdeling i 2. etasje, der de deler ut goodiebags, du kan få kyndig veiledning av den personlige shopperen Marianne Mac samt oppleve de mange høstnyhetene i alle avdelinger og benytte deg av mange gode tilbud. De får besøk av representanter fra flere merker denne dagen, og du kan smake deg igjennom italienske delikatesser fra Made by Mama og himmelsk lakris fra Lakrids by Bülow. I tillegg kan du få smake ny sjokolade fra belgiske Dolfin Chocolate.

Vi gleder oss til å se deg!

Invitasjon til -20% bursdagsshopping lørdag 14/9, kl. 13 – 15.

Illums Bolighus i Glasmagasinet har 2-årsdag, og det feirer de ved å invitere deg til bursdagsshopping!
De tilbyr -20%* på nesten hele sortimentet i alle avdelinger denne ettermiddagen.  Du er hjertelig velkommen til å ta med deg familie og venner som kan registrere seg som No1-kunder og få -20% også på deres kjøp. Du som allerede er vår No1-kunde skal fremvise No1-kortet ditt eller denne invitasjonen i kassen ved betaling.

*I dette tidsrommet opptjenes det ikke No1-bonuspoeng. No1-kort og tilhørende bonussjekker, tilgodelapper og Illums Bolighus-gavekort kan ikke benyttes. Vi kan dessverre ikke reservere varer på forhånd. Merk at det gis 10% på Gubi, KitchenAid, Louis Poulsen, Montana samt på bestillingsvarer ved forskuddsbetaling. Det er ingen rabatt på allerede nedsatte varer.

 

Her finner du et utvalg av aktiviteter i Illums Bolighus avdelinger kl. 12 – 16:

Fashionavdelingen

Illums Bolighus fashionavdeling har utvidet og fått flere spennende nyheter. Få hjelp av personlig shopper, Marianne Mac, til å finne frem i høstens motemekka i 2. etasje.

Få kyndig veiledning av den personlige shopperen Marianne Mac i fashionavdelingen på lørdag.

 

Velværeavdelingen

Illums Bolighus lanserer sin nye velværeavdeling i 2. etasje.

Goodiebag til de 50 første handlende kunder.

Gjør huden høstklar!  L:A Bruket tilbyr mini-facials og gir deg råd om hudpleie.

Få deilig håndmassasje med de nye oljene fra Molton Brown.

Møt representanten fra Stone Soap som guider deg gjennom fantastiske oljer og såper som er laget av økologiske og rene råvarer.

Svar på spørsmål om Vipp og bli med i trekningen av en hvit Vipp13-pedalbøtte, verdi 2.099,-. Vinneren trekkes mandag 16/9 og får direkte beskjed.

 

Gastronomiavdelingen

Smaksprøver fra Lakrids by Bülow og italienske delikatesser fra Made by Mama.

Nyhet: Dolphin – smaksprøver på deilig belgisk sjokolade og kakao.

 

Livingavdelingen

Bergs Potter hjelper deg med  valg av potter både til inne- og utebruk.  Flytt dine uteplanter inn, men glem ikke de som skal overvintre ute.
De 50 første kundene som handler produkter fra Bergs Potter får en goodiebag.

Bli kjent med Th. Marthinsen – et norsk merkevare fra 1883  som i dag drives av tre søstre, 5. generasjon, som fører familiearven videre etter deres tippoldefar, oldefar, farfar og far.  Møt representanten som viser historisk film og forteller om både design, produksjon  og den unike historien deres.

Møt  representanten fra by Lassen som forteller om by Lassens imponerende historie, design og bærekraftig kvalitet. Kjøp Kubus-lysestake 1, 4 eller 8 og få 1-pk. med 16 stk. hvite lys fra by Lassen  på kjøpet, verdi 170,-

 

Magnor Brandstore

-25% rabatt på alle varer fredag og lørdag.

«Finns Hage» 1/2 pris.

Bellas Hus

-20% på alle varer.

 

Adam og Eva

20% avslag på assortert utvalg av Redken.

Vitusapotek

20 % på nesten alle varer (gjelder ikke allerede rabatterte varer, legemidler, Loccitane eller Dermalogica.)

Utvalgte kostilskudd: Kjøp 2 eller flere, få 40 %

– 50 % på hudpleieserien ISISPHARMA.  Isispharma tilbyr produkter som er klinisk dokumentert og har produkter til de fleste hudtilstander som tørr hud, psoriasis, eksem, rosacea, pigmenteringer og uren hud.

– 50 % på fillerbehandlingen Fillerina. Ønsker du å redusere rynker og fine linjer? Fillerina er en innovativ og prisvinnende fillerbehandling til hjemmebruk. Ved hjelp av en presisjonsapplikator, en hyaluronsyrebasert gelfiller og en næringsfilm kan du oppnå en glattere hud med mindre synlige rynker og linjer.  For optimal effekt av fillerbehandlingen anbefales Fillerina dagkrem, nattkrem og øyekrem.

– 50% på hårbehandlingen Crescina. Sliter du med hårtap? Crescina er en komplett behandling mot hårtap, enten du sliter med mangel på gjenvekst eller håravfall. Produktene er klinisk testet, og resultatene viser en gjennomsnittlig vekst på 6300 nye hårstrå etter 4 måneders behandling.

 

Heimen Husfliden

-20% på alt fra Røros Tweed.

Floriss

-20% på alle grønne planter.

 

Glasmagasinets Spiseri 3Etage

-15% på alle varmretter og salater.

 

Elkjøp

Se kampanjer i butikken.