Høstens vakreste smykker fra Enamel

Sommeren er over, og nye trender for høsten er på plass i fashionavdelingen i Illums Bolighus. Smykkemerket Enamel lager enkle, vakre og håndlagede smykker. Et tidløst og klassisk valg til høstgarderoben!

Det danske smykkemerket ENAMEL Copenhagen er kjent for sine enkle smykker, der emaljens preg alltid er å finne. Smykkedesignet og eier, Marie Rantzau, designer alle smykker selv og har en lidenskap for de enkle rene linjene, men også en kjærlighet for det sterke uttrykket.

Klassiske smykker

En klassisk vri er alltid tanken bak hvert smykke, som skal gjøre serien unik og tidløs. Samtidig har smykkemerket sesongprodukter som også lever i nåtiden og følger trender. Rimelige priser – uten å gå på kompromiss med kvaliteten – er også viktig for designeren.

Både klassiske, tidløse smykker og mer fargerike sesongsmykker finner du hos Enamel i Illums Bolighus.

 

Høstens trender

Mange av tendensene vi har sett i vår og sommer er fortsatt høyaktuelle. Gullsmykker, tykke kjeder, enkle anheng og tynne ringer brukt i kombinasjon, er populært denne høsten. Lag på lag med gullsmykker, kjeder og armbånd er lekkert sammen med en enkel skjorte, t-skjorte eller denim.

Dersom du ønsker å dra på litt mer eller er glad i farger, har også Enamel en rekke smykker med fargerike stener og detaljer som spriter opp smykkegarderoben.

De minimalistiske og enkle ringene kan brukes i kombinasjon for en mer spennende look.

Du finner smykkeavdelingen til Illums Bolighus i første etasje i Glasmagasinet. Se hele utvalget fra Elemis og flere andre spennende merkevarer.