Høstens designnyheter fra Magnor

Seriene NOIR og Skyline Koks fra Magnor Glassverk og Halvor Bakke har fått nye tilskudd denne sesongen. La deg inspirere av mørk, fløyelsmyk og mystisk interiør i høst!

Noir

NOIR-serien er designet av interiørdesigner Halvor Bakke, og kommer med tre nyheter denne høsten – vann, vin og vannkaraffel.

Den mørke og mystiske serien er inspirert av designerens mange reiser til Le Marais i Paris, som er kjent for fløyelsmyke kvelder og fantastiske matopplevelser på Michelin-restauranter. Denne følelsen ønsker Halvor Bakke å videreføre med serviset og de nye nyhetene i NOIR-serien.

Sorte glass er unike, luksuriøse og hever stemningen ved bordet. De gjør seg godt sammen med klare glass, og skaper et komplett uttrykk sammen med det sorte porselenet i serien.

Sort delikat porselen fremhever maten på en unik måte.

Vin og vannglass

Serien er nå komplett med nye vin og vannglass, som komplementerer den mørke elegansen til NOIR. Glassene er munnblåste og håndlaget av Magnors dyktige håndverkere, og bidrar til nye spennende borddekkinger og festlige anledninger.

Nyheter denne høsten: Noir vann, vin og vannkaraffel. Fra kr 399 – 999,-

 

Skyline Koks

Den urbane og sofistikerte serien Skyline Koks kommer også med tre spennende nyheter denne høsten – fat, lysestake og skål med stett. Denne serien var den aller første Halvor Bakke lanserte for Magnor Glassverk i 2011.

Serien har et rent og maskulint uttrykk i koksgrått glass, men kommer også i blått og noen produkter i klart glass. Alle de syv delene er munnblåste og håndlaget av Magnor Glassverks flinke håndverkere.

Urbant og stramt. Fat, lysestake og skål med stett. Priser fra kr 599 – 999,-

Halvor Bakke

Interiørdesigner Halvor Bakke er godt kjent som programleder fra ulike tv-programmer, og er en av Norges mest populære interiørdesignere. Han har designet interiør og møbler, laget fargekart og tapeter, sengetøy og designet alt fra gulv, kjøkken og hytter. For Magnor Glassverk har han designet mange bestselgere. La deg inspirere av Halvor Bakkes interiørverden!