Hjem, kjøre hjem

Er vaskemaskinen din ute å kjøre? Ett klikk, en telefon, eller et besøk senere er Elkjøp Glasmagasinet sine transportører det også, butikken som tilbyr hjemkjøring av alle sine varer.

Har du noensinne vært med på at vaskemaskinen din streiker? At du synes det er mistenkelig stille på badet eller vaskerommet, og at du går inn dit for å sjekke, men tråkker i en vanndam før du kommer så langt? At du må henge tunge og våte klær over dusjen, og innser etterhvert at du må leie bil også, fordi bagasjerommet, bussen, eller ryggen ikke orker en vaskemaskin?

Hvis ikke du allerede har opplevd det, trenger du ikke å gjøre det heller.

Elkjøp Glasmagasinet tilbyr nemlig en enklere løsning enn leiebil, busstur, eller vond rygg. Hjemkjøring av varer.

Sånn her kan du se ut neste gang vaskemaskinen din ryker. Fordi Elkjøp Glasmagasinet fikser det for deg.

– På Elkjøp Glasmagasinet tilbyr vi gratis hjemkjøring av store TV-er fra 55″ og oppover, samt av alle hvitevarer. Vi tilbyr også hjemlevering av alle andre varer i Elkjøps sortiment for kun 69 kroner, sier Ove Viken, som er varehussjef der.

 – Vi leverer varene gratis til det som kalles første hindring; til trapp, dør, port eller lignende. Hvis du ønsker at varene skal bæres inn koster det 200 kroner. For utpakking og retur av emballasje koster det 50 kroner. Du kan også bestille monteringstjenester og vi kan klargjøre produkter slik at de er klare til bruk med en gang, fortsetter Viken. Dette gjelder alt fra datamaskiner til varmepumpe.

Alt fra levering til montering kan du bestille hos Elkjøp. Foto: ©reactorretail.com.

Så var det den gamle vaskemaskinen din, da. Ønsker du at Elkjøp Glasmagasinet skal ta seg av den i forbindelse med levering av den nye, koster det 200 kroner ekstra. Da kan hele utskiftingen være gjort på mellom en til to dager, uten at du må gjøre noe mer enn å kontakte butikken – og kanskje skifte til tørre sokker.

Bestiller du ikke retur av den gamle varen din, oppfordrer Elkjøp deg til å likevel gjenvinne elektronikkavfallet ditt, for eksempel ved å levere det i din lokale Elkjøp-butikk.

Så står Elkjøp for resirkuleringen. Vaskemaskinen din inneholder blant annet aluminium, og ved at det lages nye aluminiumbarrer av det, slipper fabrikker å røre naturressursene igjen.

En gjenvinn-vinn situasjon!

Rett hjem: Vaskemaskinen Samsung WW5000 fra Elkjøp Glasmagasinet, kr 6495 uten frakt, og kroner 6495 med frakt… Butikken tilbyr nemlig gratis hjemkjøring av sine hvitevarer.

Dobbeltsjekk at Elkjøp har riktig adresse og kontaktinformasjon, sånn at transportørene kan komme i kontakt med deg ved behov. Transportøren ringer alltid en halvtime før de ankommer.