Hett i høst – dette vil vi innrede med

Sett stilen hjemme i høst med disse godbitene!

Nå nyter vi den unike friske høstluften, vasser gjennom løv i nyanser fra dyp rødt til grønngult, og trekker innendørs med ønsker om å krype opp i sofaen med en god bok, pledd og varm drikke.

Dype, gylne toner gir en lun og sofistikert atmosfære, og passer perfekt til årstiden. Kombiner gjerne ulike materialer som tre, metall, skinn og glass. Iittala er spot on med sitt stilleben der Uhuu fra deres Birds by Toikka-kolleksjon kombineres med en sort Nappula-lysestake og en versjon av Aalto-skålen med finish i rosegull.

 

Ferm Living finner du i Illums Bolighus.

Ingen nyhet at fløyel er hot om høsten. Mykt, taktilt og behagelig – stoffet finner vi nå som gardiner, puter og som som trekk på møbler av ymse slag.

En høstnyhet fra Ferm Living er fløyelspuffer i tre ulike geometriske former som finnes i sesongens dype juvelnyanser. Formen fører tankene til de runde, generøse formene som kjennetegner art deco-stilen som har preget interiørtrenden det siste året.

Farget glass på vaser og lamper føles eksklusivt og stemningsskapende. Vi velger mellom sotfarget, grønt, lilla, mørkeblått og gyllenbrunt, som tilfører innredningen en dybde og dramatikk som klart glass ikke gir.

Northern Lightings kombinerte pendel- og bordlampe Say My Name fra Illums Bolighus kommer nå i en klassisk gråfarge og finnes både med blank og matt overflate.

Ethvert hjem med respekt for seg selv inneholder minst et pledd i varmende ull. Perfekt for å krype innunder på kalde dager, gjerne i selskap med en av høstens nye boklanseringer.

Røros Tweed fra Heimen Husfliden, har lagd pledd i 100 prosent ren ull siden slutten av 1930-årene, og er kjent for et design inspirert av norsk natur og kulturarven på Røros. Lofoten er designet av Anderssen & Voll, veves i lammeull og kommer i fire ulike nyanser.

Hay finner du i Illums Bolighus

Det er mye av både vær og hverdag om høsten. Da er det viktig å smykke dagene med vakre opplevelser, og Hay Everyday bestikk i gull-forgylt stål tilfører fest og stil til selv det mest beskjedne måltidet fra Illums Bolighus.

Hvis du i tillegg bytter papirservietter med tøy-varianten, og drikker kranvannet ut av stettglass, er feststemningen rett rundt hjørnet.