"Hei Google !"

«HEI GOOGLE!»
Google Home kom som en farsott i fjor, men spås også å bli en av de mest populære julegavene i 2019. Hos Elkjøp Glasmagasinet finner du flere varianter  Google Home snakker norsk, og er klar for å gjøre ditt hjem litt smartere.

Bli kjent med Google Home hos Elkjøp i Glasmagasinet.

Hva kan Google Home gjøre for deg?

Kickstarter din dag:

Be Google Home om å vekke deg til lyden av favorittlåten din og de siste nyhetene før den forteller deg hvordan kalenderen din ser ut og om det er mye eller lite trafikk.

Får deg til å slappe av om kvelden:

Når du kommer hjem kan du be Google Home om å spille den musikken du ønsker fra Spotify eller Google Music. Senere kan du be om å få se en serie på Netflix eller Viaplay, så starter Google Home opp serien der du avsluttet sist.

Les mer om hvordan en dag med Google Home og Google Assistant kan se ut, eller les om hvilke spesifikke kommandoer du kan gi Google Assistant.

 

Google Home – skapt til å samarbeide

Google Home gjør hele ditt hjem smartere samtidig som du er sikret en enklere hverdag. Høyttaleren kan kobles sammen med smart belysning, sikkerhetssystemer, musikkanlegg, TV og strømmetjenester. Med samarbeidspartnere som Philips Hue, Chromecast, Nest, Logitech og LIFX får du et hjem med elektronikk som snakker sammen.

Her kan du lese hvilke produkter Google Home kan kobles til.

  

 Google Home og Google Home Mini

Google Home vs. Google Home Mini

Google Home Mini har de samme egenskapene som Google Home har, men med en mindre høyttaler og færre knapper. Til gjengjeld er Mini mer diskré, enklere å flytte på og med en lyd som er tilpasset stemmegjengivning.

Her kan du lese mer om forskjellene på Google Home og Google Home Mini.

  

 Google Home og Google Home Mini

Google Home – Oppkobling av høyttaleren

Google Home er designet slik at oppkoblingen skal være både enkel og brukervennlig. Du trenger ikke så mye mer enn Google Home-appen og en stødig WiFi-tilkobling.

 (Teksten på denne siden er hentet fra Elkjøps nettsider)