Håret og sminken til den store dagen

I Glasmagasinet finner du din bryllupsplanlegger i alle våre ansatte – For eksempel stylisten Vanja hos Adam og Eva og makeup-artisten Sian hos Kicks, som her gir deg tips til både håret og sminken.

På bryllupsdagen vil du helst ta deg ut fra din beste side, og her får du hjelpen du trenger, alt under samme tak.

-Adam og Eva Glasmagasinet gjør håret ditt akkurat slik du måtte ønske det: Vi gjør styling av brudeoppsett, og da starter vi gjerne med en prøvetime. Når vi får kartlagt hva bruden ønsker setter vi opp en time til styling før bryllupet, forteller stylist Vanja. Det er bare fantasien som setter grenser når det kommer til hvordan du kan pynte håret, men trenden nå er å ha håret ned, ikke oppsatt. Før var bohemske oppsett vanlig, men nå skal det ofte være naturlig og ikke alt for stramt. Så er det viktig med en rød tråd mellom kjole, hår og makeup.

Og makeup, det tar de dyktige makeup-artistene hos Kicks Glasmagasinet seg av. En av de heter Sian, og hun forteller hva du kan forvente:

– Her har vi vår egen kicks beauty-service, og for bryllups-makeup vil jeg anbefale behandlingen som heter «special occasion», så har du litt bedre tid, 90 minutter. Da vil du kunne slappe av uten å stresse mens vi jobber. Alle våre beauty-tjenester inkluderer også 20% avslag på alt du handler her i butikken etter behandlingen er ferdig. Vi anbefaler deg også å bestille en time for forming av bryn og kanskje også neglelakk noen dager før bryllupsdagen.

Det som er viktig med brullyps-makeup er å ta hensyn til fargene på blomstene og kjolen, men det viktigste er å se på deg og fremheve den naturlige skjønnheten som er der, ikke forandre. Selv når du bruker mye makeup, skal det se naturlig ut – vi vil se bruden, ikke sminken! I tillegg er det viktig å bruke produkter som hjelper makeupen til å sitte bedre, som vannfast mascara og primer, alt som sørger for at den ikke bare sklir av i løpet av den store dagen. I forbindelse med fotografering kan du også bruke produkter som setting-pudder uten flashback.