Her er sesongens topp fem gaming produkter!

Noe av det deiligste med å være ute i den kalde og krispe høstlufta, er å komme inn igjen. Til puter, pledd og PlayStation.

Når det høljregner, da er det bare i spillenes verden at vi løper rundt.

Elkjøp har en stor gamingavdeling i 2. etasje i Glasmagasinet.

Her er derfor Stephanie Vuong, dataansvarlig på Elkjøp Glasmagasinet, sin topp fem-liste over gaming-kjøpene som holder deg varm, tørr og underholdt gjennom hele vinteren. Er du game?

1: PLAYSTATION 4 PRO

– At det er en pro-versjon betyr blant annet at den er hurtigere og har større lagringsplass enn en vanlig PlayStation. I år kommer det også store spilltitler til PlayStation, som folk har ventet lenge på, for eksempel Gran Turismo og Assassins Creed. Men dette er for de over 18 år, sier Vuong.

PlayStation 4 Pro 1TB, kr 3794.  

2: NINTENDO SWITCH

– Dette er en konsoll jeg anbefaler barn i alle aldre, fordi andre konsoller har mange sportsspill og aldersgrenser fra 16 år og oppover. Nintendo Switch er en nyere versjon av Nintendo Wii, som mange nok kjenner til fra før. Fordelen med Switch er at du både kan spille hjemme, og koble den opp mot tv-skjermen der, i tillegg til at du kan ta den med deg på tur og spille på konsollen. Så det blir på en måte som en hybrid mellom en DS og en Wii. Til og med jeg, som snart er 30 år, spiller Switch hver dag. Det er koselig og nostalgisk, med spill som Mario og Zelda, som mange av oss har vokst opp med, sier Vuong.

Nintendo Switch spillkonsoll med Joy-Con kontroller i neon, kr 3485.

3: SUPER MARIO ODYSSEY TIL NINTENDO SWITCH

– Dette er det beste julegavetipset jeg har, både til barn og hele familien, fordi det er et veldig gøy spill. Du treffer den tradisjonelle Mario-karakteren, men det er et helt nytt spill og et helt nytt univers, som har gjort det bra i veldig mange tester. Dette er den største spill-lanseringen for Switch i år, sier Vuong.

Spillet Super Mario Odyssey til Nintendo Switch, kr 499.

4: PLAYSTATION VR HEADSET

– Disse VR-brillene er veldig populære i år, fordi det kommer veldig mange spill til Playstation i år, som kommer til å være store blant gamere. De er veldig kule å ha om du vil inn i en virtuell verden, sier Vuong.

PlayStation VR Headset, kr 3890.

5: CAPSER OG T-SKJORTER

– Glasmagasinet har spesielle gaming t-skjorter og capser, som ingen andre butikker i Norge har. Det er veldig, veldig kult. Vi har t-skjorter og capser med Mario og Pacman på, både noen ”old school” og noen nye, som er perfekte julegaver! sier Vuong.