En god handel på en sikker måte.

Kjære kunde.

I situasjonen vi nå er inne i ønsker vi i Glasmagasinet å hjelpe deg slik at du kan få handlet på en trygg og sikker måte enten om du besøker oss, eller ønsker å få varene fraktet hjem.

Vi holder åpent med redusert åpningstid: hverdager 10 – 18 og lørdager 10 – 16.

 

Vi har satt i gang flere smittevern-tiltak i Glasmagasinet, men vi vet det er ganske mange som ikke har anledning ti kå besøke oss akkurat nå.  Derfor gir vi deg en oversikt over hvordan du allikevel kan få handlet en gave eller noe hyggelig til deg selv i denne spesielle tiden.

Her finner du kontaktinformasjon til alle butikkene i Glasmagasinet

 

FLORISS

Send blomster til en du er glad i. Ta kontakt med oss på epost eller på telefon.
Du kan også ringe oss og bestille, så har vi alt klart når du kommer og henter hos oss i butikken.

 

BELLAS HUS

Ring og bestill. Du kan betale med kort over telefon og få varene gratis hjemkjørt ved kjøp over 1500 kroner.
Kunder kan ringe og bestille varer, få de pakket, betale med kort over telefon og hente ved inngangsdøren eller i butikken om de ønsker det.
Nettbutikk: Bellas Hus

 

ELKJØP

Handle på klikk & hent, kom inn og hente varene innen en time. Alle kunder kan nå betale med VIPPS.  Elkjøp tilbyr også hjemkjøring av varer.

 

VITUSAPOTEKET

Klikk og hent. 

Du kan bestille på nett og hente varer hos Vitusapoteket. Både handelsvarer og legemidler. Hent enten i butikk eller ved inngangsdøren, etter avtale. Du kan også få andre til å hente bestillinger for deg, men husk fullmakt ( dette er viktig hvis det gjelder medisiner).

Du kan også ringe å bestille varer, så kan vi avtale hjemkjøring.

 

HEIMEN HUSFLIDEN

Ta kontakt med butikken, så hjelper vi deg med det du måtte trenge. Vi leverer også varer hjem til deg.

 

ILLUMS BOLIGHUS

Vi hjelper deg med det du måtte trenge. Ta kontakt med butikken vår i Glasmagasinet og så finner vi en løsning som passer for deg enten om du vil hente varene ferdig pakket hos oss, eller om du vil ha de levert.

Betal med VIPPS:
Send oss en DM på Instagram eller mail til post@illumsbolighus.no med hvilket produkt du ønsker, så prøver vi å hjelpe så godt vi kan. Når du har kommet i kontakt med en av våre ansatte, gir vi instruksjoner på hvordan betalingen gjennomføres.

 

MAGNOR BRANDSTORE

Vi hjelper deg med det du måtte trenge. Hele utvalget vårt finner du her: Utvalg Magnor Brandstore.  Ta kontakt med butikken, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen.

 

KICKS

Klikk og hent eller få varene levert hjem. Ta kontakt med Kicks Glasmagasinet for mer informasjon.

 

KRISS

Ta kontakt med butikken om dere trenger noe 915 97 982.

 

OSLO FOTO

Tips fra Oslo Foto:  Bruk tiden til å gå igjennom gamle bilder. Kanskje noen bør digitaliseres eller rammes inn?  Ta kontakt med Oslo Foto for råd og tips.