Restaurant Glasmagasinets Spiseri 3Etage holder åpent.

Glasmagasinets Spiseri 3Etage holder åpent med redusert meny og åpningstider på grunn av den pågående Korona-pandemien. Med gode smittevernstiltak kan du nyte et godt måltid med noe godt i glasset i trygge forhold. Hjertlig velkommen!

Kjære gjester!

Vi kan nå legge en tung og utfordrende tid bak oss, og det er med stor glede vi ønsker dere alle velkommen tilbake til Spiseriet 3.etasje!

Etter flere uker med stopp i driften, er vi nå i full gang med å fylle opp lagrene. Vi ønsker å tilby et best mulig tilbud til enhver tid, samtidig ønsker vi å sikre en bærekraftig drift, og forholde oss til de restriksjoner myndigheten har gitt.

Som en del av et stort konsern, Compass Group, nyter vi godt av vår allerede sterke HMS-kultur, og våre ansatte er godt drillet i mattrygghet, så dette er ikke noe nytt for oss – bare annerledes. Sikkerhet og helse har alltid vært vår øverste prioritet, og den siste tiden har vi brukt mye tid og ressurser for å sikre at våre restauranter er et trygt sted å være. Noen av våre tiltak som gjør at vi fortsatt kan tilby våre gjester et trygt måltid:

  • Klargjort for håndvask/desinfisering ved inngang til restauranten.
  • Merket opp sosial avstand.
  • Positiv og hyggelig informasjon og henstillinger.
  • Ingen selvbetjening, men ferdig opplagte retter.
  • Vi vil øke volum av take away.
  • Økt renhold generelt og spesielt av flater som naturlig blir berørt.

Gjengen i Spiseriet 3.etasje gleder seg stort til å få hverdagen og gjestene tilbake.