Gaven som står øverst på ønskelisten

Du spør kjæresten om et julegaveønske og svaret er alltid det samme – vet ikke. Deretter løper du rundt med svett panne på jakt etter noe unikt. Kjenner du noen det er ekstra vanskelig å få julegaveønsker fra? I år kan du gi gavekort på det de fleste svarer når de blir spurt om hva de ønsker seg mest.

Det er alltid koselig å gi noe spesielt eller morsomt i julegave. Du spør pappa hva han ønsker seg, og han svarer «usikker». Det samme skjer hvert år og det resulterer ofte i sokker, slips eller en bok. Du spør mormor hva hun ønsker seg, og hun svarer «ikke noe». Selv om snille barn og fred på jorden er fine ønsker, vil du også at det skal ligge en pakke under treet til mormor også.

I år kan du gi dem akkurat det de ønsker seg.

Gaven de fleste ønsker seg

Glasmagasinet har gaven de fleste ønsker seg! I år finner du nemlig gavekort på «Usikker», «Vet ikke» og «Ikke noe» for salg i varemagasinet. Gavekortet er gyldig i 2 år og kan brukes i alle Glasmagasinets butikker.

Uttallige muligheter

Gavekortet er en perfekt gave å legge under treet, og den heldige kan bruke gavekortet på det han eller hun ønsker seg aller mest. Kanskje noe fint til hjemmet hos Illums Bolighus eller Bellas Hus, elektronikk fra Elkjøp eller alt innen skjønnhet hos Kicks Flagship-butikk. I et av Norges eldste varemagasin finner alle garantert noe som faller i smak. Enten man har en mor med strikkedilla eller en bror som trenger noe til bunaden sin hos Husfliden.

Besøk gavekortbutikken «Vet ikke»

Midt i 1. etasje finner du «Vet ikke»-butikken. Her kan du velge type gavekort og få den pakket pent inn i en eske med bånd.

Dersom du ikke har mulighet til å besøke «Vet ikke»-butikken, kan du kjøpe Glasmagasinets ordinære gavekort her: GAVEKORT ONLINE.