Få hjelp til å tegne ditt drømmekjøkken hos Elkjøp Glasmagasinet

Å kjøpe nytt kjøkken trenger ikke være verken dyrt eller tidkrevende, og i kjøkkenavdelingen til Elkjøp Glasmagasinet strekker de ansatte seg ekstra langt for å hjelpe deg med å finne drømmekjøkkenet.  Bestill time i vår flotte butikk i Glasmagasinet midt i Oslo i dag: BOOK TEGNETIME FOR EPOC KJØKKEN HER

Epoq kjøkken i tre med kjøkkenartikler

Kjøkkentrender 2019-2020

Elkjøp Glasmagasinet følger kontinuerlig med på og tilpasser seg til bevegelsene innen kjøkken- og interiørtrendene, slik at du kan være sikker på at vi er oppdaterte når du bestemmer deg for å renovere eller kjøpe et nytt kjøkken eller vaskerom. Med både fronter og vasker i flotte farger, over 70 nye dekorer på benkeplater, kraner med smart-teknologi og mye mer, er du garantert å få et kjøkken du vil trives i langt frem i tid!
Velg dine favoritter, enten du ser etter et tradisjonelt, klassisk eller mer moderne utrykk til ditt hjem. Bilde av en blå Epoq-front, en person går i bakgrunnen

Fronter

I starten av 2019 var svart, blå og lyst tre de hotteste trendene. Nå inviterer vi mer farge inn til hjemmene våre, samt mørkere nyanser av tre, som for eksempel valnøtt. Både blått og grønt er fortsatt populære valg.

12 nye tilskudd i utvalget av kjøkkenfronter og en ny kolleksjon av glassdører er lansert. Både nøytrale basefarger i tillegg til trend-farger og finisher:

Edge Walnut, Core Classic White, Heritage Classic White, Heritage Blue Grey, Heritage Light Grey, Shaker Steel Grey, Integra Steel Grey, Trend Green Envy, Trend Misty Rose, Trend Red Eclipse, Trend Warm Grey, Trend Steel Grey, Tint Black glass doors.

Bilde av Epoq kjøkkenskuffer med håndtak

Knotter og håndtak

Knotter og håndtak er små detaljer som har mye å si for sluttresultatet. Matt svart har vært med oss igjennom hele 2019, og stiller fortsatt sterkt. I tillegg har vi sett flere typer metall slik som messing, kobber, krom og stål.

Elegant, enkel og strømlinjeform er de designene vi ser mest av, men med interessante detaljer i tekstur og finish. Knotter har også blitt mer populært.

Bilde av en svart Epoq-benkeplate med dekorative planter

Benkeplater

Benkeplater er ofte en største investeringen du gjør til kjøkkenet. Det er sikkert derfor vi er vant til mer nøytrale farger og dekorer innenfor dette området. I 2019 har og er fremdeles matt svart en av de største trendene innen benkeplater, i tillegg til marmor, eller marquina, som er en sort overflate med hvit marmorering. Når vi beveger oss nærmere vinteren ser vi mer kompositt-materialer med vågale mønstre og farger.

Uansett om det er naturstein, quartz, dekton eller kompaktlaminat, heller trendene mot tynnere benkeplater, 12 eller 20 mm tykk. Veggplater gjør også et comeback, enten det er en 10-15 cm høy en, eller en som dekker mesteparten av veggen. Benkeplater i tre er tilbakevendende, da de tilfører et innslag av varme til det sorte kjøkkenet.

Bilde av en svart Epoq-kran, oppvaskkum og blåbær spredt utover en benkeplate

Blandebatterier

Kraner har blitt viktige design-elementer på kjøkkenet og på vaskerommet. Her har matt svart vært en hovedtrend, men også andre metalliske farger foretrekkes på blandebatterier, slik som vi ser på knotter og håndtak. U-tut og C-tut er de mest populære designene og er fortrinnsvis høye og slanke.

Smart-teknologi og funksjoner dukker opp blant kraner også, med sensor-aktivering, kullsyrevann og kokende vann rett fra kranen. Sjekk utvalget av såpedispensere og oppløftsventiler som matcher kranen din.

Bilde av en hvit Blanco-vask

Vasker

Vasken burde også stå i stil med resten av kjøkkenet – enten det går i ett med benkeplaten eller matcher fargen eller materialet til andre detaljer. Siden vi ser mer og mer variasjon i mønstre og farger på benkeplatene, følger også vaskene etter med flere farger å velge imellom.

Det er også en økende trend at store kjøkken har to vasker. En mindre utgave av hoved-vasken er plassert nære platetoppen for enklere tilgang til vann og muligheten til å tømme ut av kasseroller mens man lager mat. De blir også brukt som kjølebøtte eller til stell av planter, slik at hoved-vasken kan holdes ledig for tradisjonelt bruk.

Bilde av en skuff full av Epoq-tilbehør

Interiør og tilbehør

Når det gjelder funksjonalitet på kjøkkenet eller vaskerommet er utnyttelse av plassen nøkkelen. Hver eneste centimeter av kjøkkenet burde bli utnyttet. En multifunksjonell åpen løsning kan inkludere et kjøkken og et TV-hjørne eller kanskje en garderobe eller sitteplass.

De mørke fargene og ulike teksturene som er i vinden nå gjelder også for tilbehøret. Elkjøp har lansert en kolleksjon svarte hengsler i mørkt metall og click-skap i grafitt, inkludert høyskap, for flere muligheter når plassen er begrenset. Nova Pro Scala, en vakker, mørk skuffe-serie rommer mer i både volum og vekt. Du finner også også skuffematter i ulike materialer, farger og teksturer, multifunksjonelle kildesorterings-løsninger og et utvalg av stikkontakter for benkeplaten, noen også med QI-lading og USB-porter.