Illums Bolighus gir personlig veiledning til brudepar som skal sette opp bryllupsliste.

Det er ikke så lett å velge mellom alle de flotte produktene du finner i Illums Bolighus, og da er det kanskje godt å vite at hjelpen er der. Rakk dere ikke bryllupsmessen? Dere kan fortsatt få personlig veiledning i å opprette gaveliste til den store dagen i Illums Bolighus. Alle som registrerer sin bryllupsliste innen 30. mars,  får en eksklusiv goodiebag, og er med i trekningen av en hvit pedalbøtte fra Vipp (verdi 2.099,-). Vinneren trekkes 1. april, og blir kontaktet direkte.

I Glasmagasinet finner dere Illums Bolighus sin flaggskipbutikk. Her finnes gavetips og inspirasjon i fire etasjer.
Sett ønskene på listen så sørger butikken for at den alltid er oppdatert når gjester gjør gavekjøp. På denne måten kan dere være sikre på at dere får det dere ønsker dere på den store dagen, og ikke minst – gjestene deres får det enklere med å gi en gave som dere ikke må bytte.

 

Opprett gavelisten elektronisk

Gavelisten kan også opprettes elektronisk. Start med å opprette deg som kunde her. Om du allerede er No1-kunde, logger du inn som vanlig øverst til venstre på forsiden. Etter du har logget deg inn, finner du linken til gavelisten i den venstre menyen. Etter dette skal dere bare legge til ønskene deres og videresende en tilhørende link til gavegiverne. Listen oppdateres automatisk etter hvert kjøp og dere kan til enhver tid endre, tilføye eller fjerne ønsker.

Er du eller din kommende ektefelle allerede kunde i Illums Bolighus eller har opprettet en gaveliste, er det bare å gå på oppdagelsesferd i alle varekategoriene og legge til det dere ønsker dere på gavelisten.

 

Bestill time til personlig veiledning

Har dere spørsmål, er dere velkommen til å kontakte Illums Bolighus. Kom innom, eller send en epost til gavelisten@illumsbolighus.no
Dere kan booke time ved å sende en epost merket med «Gaveliste» som emne i mailen,  samt oppgi navn, tlf.nr. og ønsket tidspunkt.

Velkommen til Illums Bolighus i Glasmagasinet, og lykke til med bryllupsplanleggingen 🙂