Blomster til den store dagen

Dagen nærmer seg. Dere to skal si ja til hverandre og feire kjærligheten. Livets store begivenheter akkompagneres av blomster, og Floriss elsker å levere blomster til bryllup!

Går du med bryllupsplaner?

Blomstene som følger deg denne dagen skal passe til både deg og antrekket ditt. Det kan derfor være lurt å vise oss et bilde av det du skal ha på deg, og kanskje tenke etter om det er noen blomster du er spesielt glad i. Vi vil så gjerne hjelpe deg å finne frem til din brudebukett!

Hvis du ønsker å la brudebuketten prege helheten, kan du også få hjelp til å dekorere bil, lokaler og bord. Ta kontakt med Floriss hos oss i Glasmagasinet  og spør dem om hva de kan gjøre for deg på den store dagen. Butikkens faglærte og kreative blomsterdekoratører står klare til å hjelpe deg på veien mot din drømmedag.

Valgets kval!

Tidligere har det vært delikate blomster i hvitt, rosa eller ferskenfarger som har vært mest populært i brudebuketten. Peoner, Ranukler og Hortensia har vært favoritter i noen år, men nå ser vi at det også kommer sterkere farger og uttrykk i brudebukettene. Farger som burgunder, plomme, lilla og rødt velges av mange.
Fargepasteller – og da gjerne i kombinasjon med sukkulenter, eukalyptus og anemoner er også populært.

Blomster til kirke og selskapslokaler

Pynt selskapslokalet på en måte som utstråler din personlighet. Et tips er å bruke samme farger som blomstene i brudebuketten – da får man et fint helhetsinntrykk.

Søte brudepiker & brudesvenner

Bildet er lånt fra www.floriss.no

Det er ikke bare bruden som skal skinne den store dagen – brudepiker, brudesvenner og forlovere fortjener også vakre blomster som gjør antrekket komplett!
Til de minste må du sørge for at blomsterkransen sitter godt festet på hodet.

Brudepikene velger gjerne selv kan velge hvilke kjoler de skal bruke på din store dag, men fortell de gjerne hvilke farger du planlegger å bruke i buketten slik at de kan velge kjoler i samme fargenyanser som du har i din brudebukett. Da blir det ekstra vakre, gjennomførte bilder av deg og dine flotteste, beste venninner.

 

Overrask brudepikene med en blomsterkrans som står i stil til din bukett.

 

Tekst og bilder er hentet fra www.floriss.no.