Ekslusiv lansering i Illums Bolighus

Det skjer mye spennende i fashionavdelingen til Illums Bolighus Glasmagasinet for tiden. Nå har de utvidet fashionavdelingen med enda større lokaler, og torsdag denne uken lanserte Morten Abel og Nina Jarebrink deres nye eksklusive samarbeidskolleksjon nettopp her.

-Morten Abel har bestandig vært kjent for å være litt mer opptatt av klær enn de fleste norske artister. Kolleksjonen er lansert eksklusivt her hos oss i Glasmagasinet, og i avdelingen vår i Vika. Det synes vi er veldig gøy, og vi er stolte over av å kunne være det stedet der slike kolleksjoner vises frem, forteller Kristin Hansen, avdelingsleder i Illums Bolighus Glasmagasinet.

Du finner også andre merker av høy kvalitet i fashionavdelingen:

-Vi har en del andre merker som heller ikke finnes andre steder i Oslo, spesielt litt mindre danske merker som ikke er så kjent i Norge, men som er veldig fine! Illums Bolighus er mest kjent for skandinaviske designklassikere, men mote endres jo mye raskere. De fleste merkene vi har er også skandinaviske, og det er ordentlig design med god kvalitet.

Det er et veldig bredt utvalg av high end fashion i forskjellige prisklasser, med en tydelig profil. Vi ønsker å ha designere med en større tanke bak. Her står kolleksjonene tydelig delt inn etter merke, så man får blant annet et veldig godt inntrykk av hva designerne har tenkt rundt fargetema og materialbruk, fortsetter hun.

 

Vi satser mye på fashionavdelingen, og et stort utvalg bestående av mange forskjellige uttrykk. Vi ønsker å ha den samme kvaliteten på klærne som vi ellers har på design-klassikerne våre, avslutter avdelingslederen.