Dette er høstens duftnyheter

Blomstrete, krydret, tung eller frisk? Det er et hav av muligheter for deg som har lyst til å dufte godt. Denne høsten byr duftuniverset på massevis av spennende nyheter. Her er duftene du burde sjekke ut!

Heidi er duftekspert i Kicks Glasmagasinet, og gir sine beste anbefalinger for høsten og vinterens duftgarderobe.

– Dufter med innslag av krydder, vanilje, amber og patchouli er typiske for høsten og vinteren. Men også fruktige dufter er høyaktuelle på denne tiden av året, forteller Heidi.

Dior Joy Intense

Nyheten fra Dior skal representere lys og glede, og Intense-utgaven av denne passer perfekt når høsten kommer og duftene gjerne kan være litt kraftigere. Denne duften er som et lite lysglimt i høsten, sier Heidi og forteller om toppnoter fra blomster og sitrusfrukter, og bunnoter i tre og musk. Sammen gir disse en perfekt balansert duft.

Tom Ford Noir Extreme

En duft som har alle fasettene. I utgangspunktet en herreduft, men Heidi forteller at hun ofte også selger denne til kvinner. Denne endrer karakter når den smelter på huden og dufter krydder, kardemomme, amber og patchouli.

 

Mon Guerlain Intense

En frisk og oriental duft som kan brukes til det meste. Toppnoter fra lavendel, sjasmis og med vanilje i bunn skaper denne et balansert og luksuriøst inntrykk. Den søte flakongen er feminin og romantisk, som et smykke i seg selv.

YSL Libre

Libre, en ny feminin parfyme fra Yves Saint Laurent. Denne duften representerer en sterk, modig og fri kvinne. Toppnotene er lavendel og solbær, og blir akkompagnert med appelsinblomst fra Marokko og sjasmin. Bunnotene hinter om vanilje og sedertre. En frisk og treaktig duft.

Gucci Memory

Den populære nyheten fra Gucci er bygget opp annerledes ved at den er mineralsk og inneholder urten kamomille, yasmin og musk. En unisex parfyme, uten tildeling av kjønn eller tid. Heidi forteller at Memory fra Gucci skal utforske minnenes kraft, og er et eksempel på hvordan en duft kan bringe minner til live og får dem til å leve i vår nåtid.