Den store avslutningsgaven

Nå er det tid for sommeravslutninger, og da lurer du kanskje på hva du skal gi til gymlæreren, korlederen, foreleseren eller barnepasseren? Eller kanskje noe til en god kollega? Her får du butikkenes ekspertråd.

Produkter fra L:A BRUKET

Aija og Karen i Illums Bolighus har noen klare tips til deg som skal gi noe til en du kanskje ikke kjenner så godt – som for eksempel en lærer eller trener. Såpe er noe alle bruker. Kremer, dufter og såper fra L:A BRUKET er svært populære. Produktene er organiske, naturlige og kommer fra en liten by ved kysten i Sverige.

Produkter fra L:A BRUKET finner du i Illums Bolighus i Glasmagasinet.

Lakrids fra Johan Bülow

Lakrids by Bülow er også noe som faller i smak hos alle. Anniversary 2+2+ er basert på den første porsjonen med lakris Johan Bülow laget da han åpnet sin første butikk, og er laget med langkokt lakris og melkesjokoladetrekk, som gir en ekstra rund og god smak. Karen påpeker at selv Aija, som ikke liker lakris i utgangspunktet, har falt for smaken for av anniversary-versjonen.

Aija og Karen har også et tips til deg som skal gi noe til en koselig gave til en kollega. Kom innom og se de populære mummikoppene fra Arabia – et populært samleobjekt.

Moomin by Arabia og Lakrids by Bülow finner du i Illums Bolighus.

Lykter og vaser

Tone hos Magnor sier at hun selv liker å tenke litt utenfor boksen når hun skal gi gaver. Skal du for eksempel gi en firmagave peker hun på SHINE-serien som er designet av Simen Staalnacke. Disse kan benyttes som både lykter og vaser, og kommer i størrelser som passer alle anledninger. Skal du gi en liten oppmerksomhet tipser hun også om whiskyglass i krystall. Dette fordi de kan brukes til mye, blant annet til å ha telys i, servere dessert eller som vannglass.

SHINE-serien fra Magnor finner du i første etasje.

Kropps- og velværeprodukter

Kicks trekker frem kroppsprodukter som det enkleste og sikreste å gi i gave. Dette fordi du kan gi det til hvem som helst, uten å måtte ta hensyn til hudtype eller hudtone. MonSun er en skandinavisk hudpleieserie, med rene veganske produkter til kropp og rom. Serien består av blant annet av kremer, body and pillow mist og duftlys. Best av alt er kanskje prisen – her får du mye for pengene!

Den nye serien fra MonSun finner du hos Kicks i 1. etasje.

L’Occitane Almond

Almond-serien fra L’Occitane finner du hos Ditt Apotek i Glasmagasinet. Produktene er beriket med mandelolje, og beskytter, mykgjør og etterlater en fantastisk, mild duft av mandel på huden. En gave som gjør seg på badet hos de aller fleste.

L’Occitanes egen almond-serie dufter av herlig mandel og gjør huden silkemyk.

Interiørartikler som varmer

Hos Bellas Hus finnes et univers av vakre ting i alle prisklasser. Om du skal gi en avslutningsgave er kanskje produktserien fra Bellas Hus mest aktuell. I serien finner du nøytrale og rimeligere produkter. Ellers finner du flotte gaveideer fra blant annet Missoni Home, Mateus, Jonathan Adler m.fl. Hva med et sett deilig sengetøy? Eller et behagelig pledd, eller et mykt håndkle? Telysholdere kan også være hyggelig å gi.

Bellas Hus finner du i 1. etasje.

Tidløse klassikere 

Heimen Husfliden tilbyr klassiske, norsk og tidløs design. Butikksjef Hege anbefaler de flotte minipleddene fra Røros Tweed som en avslutningsgave. De er lette å ta med seg på piknik eller skogstur, eller er en fin gave til de små.

Besøk Heimen Husfliden i underetasjen i Glasmagasinet.

 

Har du lest artikkelen, men føler fortsatt at det er vanskelig å finne på noe å gi til avslutningen? I 1. Etasje finner du også en prisvinnende Floriss, med et stort utvalg blomster til alle anledninger. I tillegg er det sikreste og enkleste alternativet et Gavekort fra Glasmagasinet – en gave med utallige muligheter!

Gavekort kjøper du i vår automat i Glasmagasinet, eller på nett: Gå til nettbutikk.