Den store avslutningsgaven

Nå er det tid for sommeravslutninger, og da lurer du kanskje på hva du skal gi til gymlæreren, korlederen, foreleseren eller barnepasseren? Eller kanskje noe til en god kollega? Her får du butikkenes ekspertråd.

Aija og Karen i Illums Bolighus har noen klare tips til deg som skal gi noe til en du kanskje ikke kjenner så godt – som for eksempel en lærer eller trener. Såpe er noe alle bruker! For eksempel såpe, dufter og kremer fra L:A BRUKET, som er svært populære. Produktene er organiske og naturlige fra en liten by ved kysten i Sverige.

(En rekke produkter fra L:A BRUKET finner du i Illums Bolighus i 3.etasje)

Den nye sommerkolleksjonen BÆRRIES fra Lakrids by Johan Bülow er også noe som faller i smak hos alle. BÆRRIES er laget med langkokt lakris og sjokolade, som gir en ekstra rund og god smak. Karen påpeker at selv Aija, som ikke liker lakris i utgangspunktet, har falt for smaken av BÆRRIES!

Aija og Karen har også et tips til deg som skal gi noe til en kollega som fortjener noe ekstra fint. Kom innom og se våre utvalgte klokker fra Arne Jacobsen Clocks og smykker fra Georg Jensen.

(Klokker fra Arne Jacobsen Clocks og smykker fra Georg Jensen finner du i Illums Bolighus i 1. etasje, og BÆRRIES-kolleksjonen finner du i underetasjen)

Tone hos Magnor sier at hun selv liker å tenke litt utenfor boksen når hun skal gi gaver. Skal du for eksempel gi en firmagave peker hun på en klunkeflaske i krystall fra Magnor Glasverk. Flasken er ikonisk, og går i arv i generasjoner. Skal du gi en liten oppmerksomhet tipser hun om whiskyglass i krystall. Dette fordi de kan brukes til mye, blant annet til å ha telys i, servere dessert eller som vannglass, i tillegg kan man spare opp til en samling.

(Klunkeflaske og whiskyglass finner du hos Magnor i 1. etasje) 

Jasminka hos Kicks trekker frem kroppsprodukter som det enkleste og sikreste å gi i gave. Dette fordi du kan gi det til hvem som helst, uten å måtte ta hensyn til hudtype, eller hudtone. Mon Sun er en helt ny, skandinavisk hudpleieserie, med rene veganske produkter til kropp og rom. Serien består av bl.a. kremer, body and pillow mist, og duftlys. Best av alt er kanskje prisen, her får du rett og slett mye for pengene!

(Den nye serien fra Mon Sun finner du hos Kicks i 1. etasje)

Teuta hos Bellas Hus sier mye handler om smak, og Bellas Hus har noe til enhver. Her skal du finne inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett – og om du skal gi en avslutningsgave er kanskje produktserien fra Bellas Hus mest aktuell. I serien finner du nøytrale, rimeligere produkter. Dette kan for eksempel være et behagelig pledd, eller et godt mykt håndkle. Telysholdere kan også være hyggelig å gi, og her har vi litt å velge i legger hun til.

(Bellas Hus finner du i 1. etasje)

Har du lest artikkelen, men føler fortsatt at det er vanskelig å finne på noe å gi til avslutningen? I 1. Etage finner du også en prisvinnende Floriss, med et stort utvalg blomster til alle anledninger. I tillegg er det sikreste og enkleste alternativet et Gavekort fra Glasmagasinet – så gir du en gave med utallige muligheter!

Gavekort kjøper du i vår automat i Glasmagasinet, eller på nett: Gå til nettbutikk