Illums Bolighus

Noen av våre merkevarer

I Illums Bolighus finnes det beste av skandinavisk og internasjonalt design, både det som er i tiden og det som ikke har blitt glemt gjennom årene. Gjennom generasjoner har Illums Bolighus stått som det internasjonale flaggskip for moderne boligkultur, design og innredning.

Det er noe med Illums Bolighus. Noe vi aldri har tatt for gitt – men derimot alltid har tatt vare på. Vårt bolighus kan nemlig en del når det kommer til design, kvalitet, håndverk og skandinavisk livsstil. Våre medarbeidere tar stolthet i å gjøre noe for deg. Uansett om du er her ofte eller sjeldent. Det er det som gjør Illums Bolighus til noe særegent. Vi ønsker å tilby en god opplevelse med våre vindusutstillinger, produktutvalg, kundeservice og gaveinnpakning, slik at du alltid vender tilbake.

Bryllup er en stor begivenhet i Illums Bolighus. Med vår egen Gaveliste legger vi tilrette for at brudepar kan sette opp ønsker med rådgivning fra våre dyktige medarbeidere- fra den minste detalj på kjøkkenet til møbler som kan fylle et helt hjem.

Gavelisten kan også opprettes elektronisk. Listen oppdateres automatisk etter hvert kjøp og du kan til enhver tid endre, tilføye eller fjerne ønsker. Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte butikken på epost: gavelisten@illumsbolighus.no

Vi i Illums Bolighus er meget stolte av vårt  No1-kundekonsept, hvor du sparer bonuspoeng på alt du kjøper. Er du lojal mot oss, har vi flere fordeler til deg:

10% rabatt på alle kjøp hele året- rabatten opptjenes som bonuspoeng
Bonuspoengene utbetales på en årlig bonussjekk i november
Invitasjoner til arrangementer og utstillinger
Tips om nyheter, trender, kampanjepriser og mye mer

Illums Bolighus på Glasmagasinet er den tredje butikken i Norge og er kjedens Flagship Store.