Glasmagasinets spiseri 3etage

Glasmagsinets Spiseri 3ETAGE er et stilfullt, tradisjonelt og velsmakende serveringstilbud som holder en nordisk profil hvor vi vektlegger hjemmelagde retter bestående av sesongens lokale råvarer.

Lyst på lunsj, eller bare en liten kaffepause når du handler på Glasmagasinet eller er i nærområdet?  Glasmagasinets Spiseri 3ETAGE har populære klassiske retter laget av gode og rene råvarer, som Karl Johans kremet fiskesuppe eller sesongens lune salat. Sjekk vedlagte meny. Vi har heller ikke glemt at barna skal få valget mellom populære og gode retter.

Kjøkkensjef Thomas og Soussjef Lisa baker enkelte sorter kaker selv. Kom og ta deg en pause hos oss. Vi har ulike varme kaffetyper, sesongens iskaffe samt bredt utvalg av kalde friske alkoholfri drikker.

Er du ute etter den gylne væsken? Så kan vi friste det med et godt utvalg av hvitvin, rødvin eller musserende. Kom innom oss og sjekk drikkemenyen og våres edle dråper. Vi har alle rettigheter!  Så kan vi friste det med et godt utvalg av hvitvin, rødvin eller musserende.

Glasmagasinets Spiseri 3ETAGE drives av Fazer Food Services AS

Her kan du se vinterens MENY

BARNEMENY 2018 – Her finner du Spiseriets barnemeny