Bli klar for oppstart

Back to business. Høsten nærmer seg, og det er tid for å komme tilbake til jobb, skole og gjøre seg klar for ny sesong og hverdag. Gå høsten i møte, og se hva som er nytt hos Glasmagasinet denne sesongen.

Kickstart hverdagen med nye, gode vaner

Høsten er en perfekt tid for å starte med nye prosjekter og vaner. Start dagen med en frisk smoothie eller juice, full av næringsstoffer som kroppen nyter godt av. Elkjøp har et bredt utvalg av blendere i alle prisklasser og styrker, eller kanskje du finner andre elektroniske kjøkkenredskaper som kan gjøre hverdagen litt enklere å møte. Ta en tur innom Elkjøp om du trenger tips eller et produkt som tilpasset din hverdag.

(Elkjøp finner du i 2. etasje).

Frisk opp hjemmet med høstblomster fra Floriss

Ta høsten med inn på stuebordet. Det spirer og gror, og tiden er inne for å dekorere hjemmet med sesongens nye blomster. Velg dypere farger og mer maksimalistiske uttrykk denne sesongen, som for eksempel snittblomsten Protea, som står i full blomst på denne årstiden. Denne står fint alene i en fin vase, men den kan også samles til en større bukett med andre småblomster eller blader.

(Floriss ligger i 1. etasje).

Fine blomster trenger lekre vaser

Hos Magnor Brandstore finner du kolleksjonen Tokyo The Blue Hour, som er en serie med vaser og lykter designet av Simen Staalnacke. Norsk design, inspirert av blåtimen i Tokyo og himmelen i øyeblikket når dag blir til kveld. Magnor ønsker at du også kan skape din egen blåtime hjemme, finne roen og komme bort fra en stressende hverdag.

(Magnor Brandstore finner du midt i 1. etasje).

Oppdater garderoben for en ny sesong

Illums Bolighus ferdigstiller en stor og ny fashion-avdeling i Glasmagasinet i høst. Den nye avdelingen i 2. etasje tilbyr noe til både dame og herre. Her vil du finne spennende Skandinavisk mote og internasjonale merkevarer til garderoben din. Kanskje du finner en fin, varm strikkegenser, et mykt skjerf og eller en ny høstkåpe?

(Illums Bolighus nye moteavdeling finner du i 2. etasje).

 

Gjør hjemmet lekkert og rent med produkter fra Humdakin

I Illums Bolighus i underetasjen finner du blant annet allergivennlige og bærekraftige produkter fra Humdakin. Det danske hudpleie- og rengjøringsmerket er skånsom både for deg og miljøet, men ser også lekre ut på kjøkkenbenken. Bruk rengjøringen til å koble av litt fra hverdagen, samtidig som du frisker opp i hjemmet ditt.

(Humdakin finner du hos Illums Bolighus i underetasjen).