Alle livets anledninger

Livet er fullt av store og små anledninger – Glasmagasinet har gavene som passer.

Glasmagasinet har vært leverandør av kvalitetsvarer til hovedstaden i over 100 år. Et gavehus midt i hjertet av Oslo der du finner gaver til en hver anledning.

Dagen dere møttes, bestevennens bursdag, ferdig med eksamen, ny sesong av Game of Thrones, morsdag, bryllupsdag, dåp, konfirmasjon, julaften eller bare fordi det er tirsdag. Det finnes alltid en anledning til å feire, og det finnes alltid en anledning til å gi andre eller deg selv ekstra oppmerksomhet.

Det er viktig å holde på de store, tradisjonelle merkedagene, men det er også viktig å feire de små seirene i hverdagen. Kanskje du vil belønne deg selv fordi du klarte å gå på første trening, eller vil sette pris på en du er glad i bare fordi det er et fint menneske? Hos Glasmagasinet ønsker vi å hjelpe deg med mer enn bare gavene. Vi ønsker å hjelpe deg til å huske de viktige og mindre viktige anledningene, gi deg tips og triks til ulike anledninger, lage ønskelister og be om dine kjæres ønskelister, samt å inspirere til å finne de anledningene i ditt liv som er viktige. Vi mener nemlig at hver dag er en anledning, det handler bare om man velger å feire den eller ikke.

 

 

 

Planlegg en overraskelse
Det finnes alltid en anledning til å gi noen en ekstra oppmerksomhet. Velg en helt vanlig dag og gjør den om til en anledning ved sette pris på menneskene rundt deg eller deg selv.

Ferdig med IKEA
Anledningen der du har gått over i «de voksnes rekker» og ønsker deg noen ting av litt høyere kvalitet.

Kjærestens bursdag
Kanskje den verste anledningen man kan glemme.

Sjefens bursdag
Denne anledningen, kan være lur å huske, men husk at det er en syltynn balansegang mellom hyggelig oppmerksomhet og smisking.

Eksamen
Unn deg noe fra den om det går bra (eller om du trenger trøst), det holder motivasjonen oppe!

Halloween
Knask, knep eller begge deler? Be venner på en skremmende anledning!

Morsdagen
Mødre fortjener en ekstra oppmerksomhet. I Norge feirer vi morsdag den andre søndagen i februar.

Hundens bursdag
Menneskets beste venn må også feires når den fyller år!

Første møte
Kjærlighet ved første blikk, blind date eller et forventningsfullt møte etter lange samtaler i en datingapp? Det første møtet kan endre to liv og bør alltid feires.

Farsdag
Pappaer blir også glad for litt ekstra oppmerksomhet. I Norge feirer vi farsdagen den andre søndagen i november.

Sesongstart
Tippeligaen, Game of Thrones eller sykkelsesong. Legg inn de sesongoppstartene som er viktig for deg her, så sender vi en påminnelse når det nærmer seg!