Aktiviteter i åpningshelgen

Det skjer masse i Glasmagasinet torsdag, fredag og lørdag. Velkommen til åpningsfest!

AKTIVITETER I ILLUMS BOLIGHUS

Torsdag-Lørdag

 • Lakrids by Johan Bülow:
  Under hele åpningshelgen vil det bli servert smaksprøver av den berømte lakrisen fra Johan Bülow. Den nye smaken heter ”E”, og er den eneste salte lakrisen som er trukket med hvit sjokolade og et sprøtt sukkerlag samt små lommer av deilig rått lakrispulver.

 

KitchenAid

KitchenAid lanserer en eksklusiv, limitert utgave av den klassiske Artisan-kjøkkenmaskinen. En ”Black Tie Limited Edition” er majestetisk og elegant og alt tilbehøret er sortlakkert, noe som  komplementerer den sorte kjøkkenmaskinen. Det finnes KUN  1000 stk. nummererte limiterte modeller på verdensbasis, hvorav 20 stk. kommer til Norge, der Illums Bolighus er den eneste forhandleren. Pris: 9.999,-

Torsdag

 • VIP-shopping for våre fordelskunder med to gjester:
  Mellom kl. 17-21 vil det være -20% på alle ordinære varer. Denne kvelden kan vi dessverre ikke pakke inn gaver, vi tar kun imot kontant betaling eller debetkort og det opptjenes ikke No1-bonuspoeng. No1-kort og tilhørende bonussjekker, tilgodelapper og Illums Bolighus gavekort kan ikke benyttes. Vi kan dessverre ikke reservere varer på forhånd. Merk at det gis 10% på Gubi, by Lassen, KitchenAid, Louis Poulsen, Montana samt på bestillingsvarer ved forskuddsbetaling. Det er ingen rabatt på allerede nedsatte varer.

Fredag

 • Luigi Bormioli:
  Kasper er 26 år og eier av ”Lime and Lemon” som er et cateringfirma for cocktails i Danmark. Han er meget kvalitetsbevisst og med 8 års erfaring i restaurantbransjen, har han tilegnet seg kompetanse fra det moderne og klassiske cocktail-universet. Faglig stolthet skinner alltid gjennom i det produktet han leverer og kl. 12-17 kommer han til vår butikk og mikser deilige alkoholfrie drinker med mikseutstyr fra Luigi Bormioli. Her vil det også være gode tilbud, og en konkurranse der du kan vinne et Mixology-miksesett til en verdi av 645,-. Totalt lodder vi ut 3 stk. Vel møtt i underetasjen!

Lørdag

 • Royal Copenhagen:
  Royal Copenhagen er kjent for sine unike håndmalte porselensprodukter, en tradisjon som går tilbake flere hundre år. Du har nå muligheten til å være tilskuer til en spennende aktivitet når vi i vår gastronomiavdeling i under-etasjen kl. 11-17 får besøk av en porselensmaler fra Royal Copenhagen. Hun vil demonstrere porselenmalingens utfordrende kunst- et håndverk som krever presisjon, erfaring og kunstnerisk talent. Denne gangen vil de vakre mønstrene Helblonde og Halvblonde bli malt. Velkommen!
 • Georg Jensen og Frederik Bagger:
  Skap den perfekte hjemmebar med Manhattan-barkolleksjonen fra Georg Jensen og Crispy- glasserien fra Frederik Bagger. Begge kolleksjonene er inspirerte av den glamorøse Gatsby-perioden i New York, og inviterer deg til å gjenoppleve gleden av hjemmelagde cocktails og kunsten å mikse drinker. Lørdag kl. 12-16 kommer Helle Hennie, Country Sales Manager i Georg Jensen og Frederik Bagger, designer og grunnlegger av Frederik Bagger. Her vil du bli servert alkoholfrie bobler i champagneglass fra Crispy- glasserien fra Frederik Bagger. Husk også å delta i konkurransen i butikken der du kan vinne en Manhattan-champagnebolle fra Georg Jensen og en Old Fashioned-karaffel fra Frederik Bagger til en samlet verdi av 4.398,-

 

Global:

Alex Sushi, omtalt som en av de beste sushirestaurantene i verden utenfor Japan, har siden 2001 servert sine gjester en helt unik sushiopplevelse. Mantraet er en kompromissløs søken på de beste råvarene, presentert i grenselandet mellom klassisk sushikunst og innovasjon. Med en ekstrem stolthet for faget, råvarene og ikke minst redskapene, ønsker kokkene å gi gjestene en fantastisk opplevelse hver gang de besøker restauranten. Alex Sushi er en stolt bruker av Global-kniver, som deler denne søken etter kvalitet av ypperste klasse i sitt fag. Summen av et slikt samarbeid blir kort og godt – helt rått! Det vil også være flotte tilbud på utvalgte kniver som brukes av kokkene denne dagen kl. 12-16.

G2- 0019

MAGNOR BRANDSTORE

 • Torsdag
  12 – 14:  Møt designerne Finn Schjøll og Halvor Bakke i butikken.


HEIMEN HUSFLIDEN

 • Torsdag
  En gullsmed fra Sylvsmidja demonstrerer hvordan man lager en sølje.
  kl. 14:00 – 19:00 :
  Designer fra Lillunn klær kommer på besøk – vinn en Lillunn jakke.
 • Fredag 
  13:00 – 17:00 :
  Du Store Alpakka Garn presenterer høstens nyheter. Boksignering med Iselin Hafseld med strikkeboken Tinde
 • Lørdag   
  12:00 – 16:00 :
  Rauma Garn presenterer høstens nyheter

 

VITUSAPOTEK

 • Torsdag
  Kl. 12-16:
  Konsulenter fra Innova Active holder demo på HFSC Crescina. Dette er en kosmetisk serie for å motvirke hårtynning og hårtap med gode dokumenterte egenskaper. De foretar også gratis håranalyse med microkamera for kunder som er interessert (ord. pris 399 kr/ per analyse). Kundene vil få vite mer informasjon om behandling av hårtynning og hårtap og samt få opplæring om hvordan Crescina skal brukes. De vil også dele ut vareprøver.Kl. 12-16:
  Konsulenter fra Vitusapotek Kjedekontor vil holde stand på VI + kundeklubb med info om de mange kundefordelene som VI+ tilbyr.Kl: 12-16:
  Demo på L’Occitane, med gratis håndmassasje, produktveiledning, gratis vareprøver, samt goodiebag ved kjøp.
 • Fredag:
  Kl. 11-14:
  Konsulenter fra TEPE vil holde stand på sine produkter. Dette er produkter for munn- og tannhelse. Kundene vil også få gratis prøver og info om vanlige munn- og tannrelaterte helseplager og gode råd og veiledning rundt dette.

KICKS

Torsdag:

 • 12:00 – Vi åpner dørene for vår første Flagship-butikk i Norge! I vår nye skjønnhetssalong på hele 550 kvadratmeter kan du få påfyll av herlige produkter, få masse inspirasjon og prøve våre helt nye tjenester i vårt Makeup Studio, Brow Bar, Nail Bar, Skincare Lab og Treatment Room. Du får beautytips fra skjønnhetsekspertene og tilgang til en fantastisk åpningskampanje med 20% på HELE butikken! I tillegg får de 150 første kundene som handler for minst kr 500 (etter rabatt) hver sin herlige goodiebag.

 

 • Møt Linda Hallberg
  Linda Hallberg er på plass torsdag og presenterer sine egne multifunksjonelle produkter fra hennes eget merke LH Cosmetics.
 • Spin & Win hos Buxom!
  Makeupartisterfra Buxom viser høstens hotteste makeup, og alle som handler et Buxom-produkt får spinne lykkehjulet i håp om å vinne en Full On Lip Polish!
 • Red Door Speed Services
  Hos Elisabeth Arden er huden alltid i sentrum og nå kan du få en gratis mini-behandling å vår helt nye Skincare Lab. Velg mellom Oxygen Booster bar som tilfører fuktighet og glød til huden, Tone it up som gir et umiddelbart løft til ansiktet, og Lady Liperty som gjør leppene dine myke og gjennomfuktet. Vi gleder oss til å skjemme deg bort!
 • Fukt huden med Filorga
  Det herlige hudpleiemerket Filorga tilbyr gratis korte ansiktsbehandlinger i vårt nye Treatment Room torsdag og fredag.
 • Whats Trending
  Makeupartister fra Smashbox viser frem høstens trender med fokus på Metallic/Ombre lips. Det vil også være mulighet for å ta egen Smashbox Selfie og delta på konkurranse.

 

ESPRESSO HOUSE

 • Vi gir ut gratis kaffe og croissanter og diverse påsmurt hele åpningshelgen.

 

TINDERBOX

 • Vi vil gjennom hele åpningshelge holde små giveaways til barna, holde loddkonkurranser, og det vil være ballonger som barna kan ta med seg hjem.


LA FIESTA

 • Hele åpningshelgen har vi ansiktsmaling for barn hos La Fiesta. I tillegg har vi en spennende konkurranse der du kan vinne rabatter, ballonger og ballongbukett, og andre morsomme produkter.
  Tidspunkter for ansiktsmaling:
  Torsdag: 16:00 – 18:00
  Fredag: 16:00 – 18:00
  Lørdag: 11:00 – 13:00

BY NORWEGIANS

 • Vi får besøk av leverandøren vår på torsdag fra åpning og fredag fra kl. 12:00.

OSLO FOTO

 • På Fredag kl 18:00 arrangerer vi analogfotosamling! Ta med deg kameraet ditt, lær noe nytt, lær bort noe bare du kan, og møt andre likesinnede analogfotointeresserte.