Illums Bolighus til GlasMagasinet

Illums Bolighus til GlasMagasinet på Stortorvet

Illums Bolighus åpner Flagship Store i GlasMagasinet høsten 2017, når arbeidet med oppussingen av landemerket på Stortorvet i Oslo er ferdig og hele huset åpnes igjen. Danske Illums Bolighus har i likhet med GlasMagasinet en lang og stolt tradisjon, og er kjent for sine utstillingsvinduer, sin kvalitet, og sin vekt på inspirasjon og opplevelser for kundene.

Ideen bak oppussingen av GlasMagasinet er å sikre at kundene også i fremtiden finner alt de trenger for livets små og store anledninger ved et besøk på Stortorvet. Illums Bolighus vil bidra til å gjøre denne ideen til virkelighet. Avtalen med Illums Bolighus er en viktig brikke i arbeidet med å skape en fremtidsrettet miks av forretninger, servering og opplevelser når GlasMagasinet pusses opp.

Stortorvet Glasmagasin AS, som åpnet i GlasMagasinet i mars 2015, flytter ut innen 1. februar 2017 og skifter samtidig navn. Stortorvet Glasmagasin AS eies av Tirag, selskapet som eier og driver kjedene Til bords og Rafens. KLP Eiendom og Tirag vil fortsette dagens samarbeid på andre kjøpesentre der Klp Eiendom er eier.

GlasMagasinet pusses opp og åpner for fullt høsten 2017. Arbeidet med oppussingen startet i 2015. 2. og 3. etasje er stengt mens bygget pusses opp. 1.etasje og underetasjen holder åpent i deler av oppussingsperioden.
Fremdriften i oppussingsarbeidet påvirkes ikke at av Illums Bolighus flytter inn og Stortorvet Glasmagasin flytter ut.

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.

Design, WordPress og Magento: Dekode og Trollweb