Siste del av ombyggingsfasen er i gang!

På Stortorvet midt i Oslo ligger GlasMagasinet som har vært leverandør av kvalitetsvarer til hovedstaden i over 150 år. Det skal vi fortsette med.  Nå skriver vi et nytt kapittel i en lang historie. GlasMagasinet pusses opp og moderniseres.
Vi skal gi det et revitalisert ansikt, samtidig som vi tar vare på byggets spesielle atmosfære.

Høsten 2017 åpner vi dørene til et nytt og flott handelshus. Moderniseringen skjer med respekt for byggets historie, atmosfære og sjarmerende ærverdighet. Kunder som har kjøpt gaver på GlasMagasinet i mange år skal både kjenne seg igjen og få overraskelser.
Nye kunder skal oppleve en spennende kombinasjon av de siste trendene og lange tradisjoner.

Moderniseringen skjer med respekt for byggets historie, atmosfære og sjarmerende ærverdighet

KLP Eiendom eier og utvikler av GlasMagasinet

GlasMagasinet har en beliggenhet de fleste bare kan drømme om. Stortorvet i Oslo har vært et knutepunkt i århundrer. Utviklingen i Bjørvika flytter Oslo sentrum østover, noe som gjør GlasMagasinets plassering enda mer sentral, enda mer tilgjengelig og enda mer attraktiv både for kunder og butikker.
GlasMagasinet er en velkjent merkevare og har en klar posisjon i kundenes bevissthet. GlasMagasinet er stedet for alle anledninger: Når du har noe å feire, når du vil belønne deg selv eller andre, og når du vil skape eller markere en tradisjon.
GlasMagasinet er mer enn et magasin, det er et sted kundene oppsøker av mange forskjellige grunner. Folk kommer for å kjøpe noe helt spesielt. Folk kommer for å kjøpe mer av noe de samler på. Folk kommer for å få inspirasjon. Folk kommer fordi de føler seg hjemme i huset og helst vil drikke kaffen sin hos oss.
Folk kommer for å kjøpe nytt når noe er knust, komplettere noe de har arvet, starte en samling eller bare glede seg over å legge hodet bakover og se opp i magasinets glasskuppel.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.

Design, WordPress og Magento: Dekode og Trollweb