GlasMagasinet (Stortorvet GlasMagasin)

BESØK BUTIKKENS NETTBUTIKK

På GlasMagasinet Stortorvet finner du nå Norges lekreste interiørmagasin med det aller største utvalget av alt fra tradisjonelle GlasMagasinvarer via supertrendy HAY til det eksklusive og elegante interiøret fra internasjonale merker som Versace, Missoni og Jonathan Adler. Vi sier at på Stortorvet møtes trend og tradisjon.

I GlasMagasinet finner du varer som er spesialdesignet av noen av Skandinavias mest anerkjente designere og du vil ved flere anledninger få mulighet til å møte de kreative menneskene under en av våre tallrike demonstrasjoner og produktlanseringer. Du må rett og slett innom GlasMagasinet på Stortorvet samt følge oss på Facebook og Instagram hvis du er opptatt av det siste innenfor interiør, hus og hjem.

Du får selvsagt hjelp til å sette opp din ønskeliste som både du og gjestene får tilgang til på nett hvor som helst, også på mobil. Om du vil ha følge av en av våre dyktige medarbeidere rundt i GlasMagasinet for å sette opp ønskelisten eller om du vil gjøre det i ro og mak hjemmefra på nett så er målet det samme, å sette opp en liste som gir deg en perfekt start på jobben med å skape drømmehjemmet. Hvem kunne ikke tenke seg et Versace servise i gave til bryllupet? Det er i GlasMagasinet du finner det. Bryllupsgjestene kan handle fra listen på nettet og få gaven ferdig i lekker innpakning og vi sørger for levering direkte til selskapslokalet på bryllupsdagen hvis de ikke ønsker å hente selv. GlasMagasinet er Norges gavebutikk nummer 1. Det merkes.

Du finner hele vårt vareutvalg på nett og du kan handle hjemmefra og få det levert i hele Norge samt i Oslo og omegn med ekspress innenfor 1-2 timer mot et tillegg, både privat og til firma. Ønsker du å komme i GlasMagasinet for å handle uten å bære varene benytter du deg av vår Personal Shopper tjeneste hvor du bestiller og betaler alt på telefonen mens du går i magasinet. Vi plukker og pakker varene ferdig i poser for deg.

Velkommen innom GlasMagasinet Stortorvet, Oslo og Norges fineste og mest eksklusive gave- og interiørmagasin.

Telefon:

Kjøkken/Servise: +47 459 62 001–>
Gave: +47 459 62 002
Hay: +47 459 62 003
Krystall: +47 459 62 005

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.

Design, WordPress og Magento: Dekode og Trollweb